Gazete Emek- Sanatçı Yasemin Göksu, AKP döneminin en çok kamu ihalesi alan şirketlerinden Limak Holding'e türküsünü vermedi.

 

 

 

Göksu, Limak Holding için 18 Mart Çanakkale Zaferi videosu hazırlayacak olan bir şirketin, Urumeli Hatırası albümündeki "Mendilimin Yeşili" türküsünü bedeli karşılığında kullanma teklifini reddettiğini duyurdu. Twitter'dan konuya ilişkin paylaşım yapan Göksu "Bel kemiğime çivi battı sandım. Bir kuruşları geçerse haram olsun bana. Aç kalırım daha iyi!" diyerek teklifi reddettiğini anlattı. 

 

 

 

"REKLAM OLSUN İSTEMEDİM" 

 

Göksu tweetinin binlerce defa paylaşılmasının ardından bir açıklama daha yaparak şunları söyledi: "Bir düzeltme yapalım, böyle reklam yapıyor gibi olmasın lütfen. Hiç öyle bir niyetim yok zira. Bu konunun böyle algilanmasini hiç istemem. Benden türküyü doğrudan Limak Holding değil, onlar adına Çanakkale Zaferi için bir video hazırlamak isteyen bir şirket istedi.

 

Bugün Tıp Bayramı diye doktorlara ithafen paylaşacaktim türküyü aslında. Ama yazdığım twit birden çok sayıda rt edilince, reklam yaptığım düşürülmesin diye onu paylaşmadım." 

 

 

 

 

 

Kaynak: Duvar 





 

Editör: TE Bilişim