Gazete Emek- TV8'de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine tepki göstermişti. Ilıcalı'yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı kaldırarak, oynadığı diziden bir sahne paylaşmıştı.

Bekir Ağırdır, Erdoğan'ın kaybetmesi durumunda yaşanacakları anlattı: Erken seçim kaçınılmaz olacak

Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" ifadelerini kullanıp geri adım atmıştı.

İsmail Saymaz’ın programında Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz karşı karşıya geldi: Her şey ortaya döküldü

"ACUN'DAN DEĞİL, İNSANLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Daha sonra TV100'e açıklamalarda bulunan Petekkaya, "Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" sizlerini kullanmıştı.

FRAGMANDA BİLE YER ALMADI

Kırmızı Oda dizisinde 'delikanlı Sadi' rolünü canlandıran Petekkaya, diziye veda etti. Petekkaya, son olarak dizinin fragmanında bile yer almadı.

Acun Ilıcalı'ya "kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyerek sert tepki gösteren Erkan Petekkaya, sonra paylaşımlarını sildi

"KIRMIZI ODA EKİBİNE TEŞEKKÜRLER" 

Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında yer almayan Erkan Petekkaya, daha dizinin yeni bölümü yayınlanmadan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ayrıldığını duyurdu. Set ekibiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam . O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" ifadelerini kullandı.

HDP'ye yönelik büyük katliam planı! 1 kişi öldürüldü- İŞTE BÜYÜK PROVAKASYONUN TÜM DETAYLARI

NE OLMUŞTU?

TV8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde ‘En İyi Çıkış’ ödülü ‘Peşimde’ şarkısıyla Kerimcan Durmaz’a verildi.

‘Kırmızı Oda’ dizisinde rol alan Erkan Petekkaya ise Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görünce Instagram hesabından TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya tepki gösterdi.

Durmaz’ın uçaktaki müstehcen görüntüsünü hatırlatan Petekkaya, “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” ifadelerini kullandı. Petekkaya, kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı’yı eleştirdiği paylaşımını sildi.

Oyuncu Nejat İşler siyasete girdi: Şimdi tam zamanı



Acun Ilıcalı, Erkan Petekkaya'ya yanıt verdi. Acun Ilıcalı konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Gülüp geçiyorum ben bunlara" 

EKŞİ SÖZLÜK YAZARINDAN TV8'E İLİŞKİN DİKKAT ÇEKEN 'TACİZ İDDİASI


Ekşi Sözlük yazarı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında çalışan  'Emir' isimli bir erkek tarafından taciz telefonlarına maruz kaldığını iddia etti.   

Ekşi Sözlük'ten bir yazar Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'e ilişkin dikkat çeken bir iddiada bulundu.

 Ekşi Sözlük yazarı, TV 8'den bir kişinin kendisini sürekli arayıp taciz ederek reklam istediğini yazdı. Ekşi Sözlük'te gündeme gelen bu durum tartışmalara neden oldu. 

Sedat Peker kendisi ile ilgili paylaşım yapıp sonra silen Cem Küçük'ü de unutmadı: Şu faturayı bir göster


Ekşi Sözlük Yazarı'nın "TV8 çalışanının şahsıma küfürler yağdırması" başlığı altında   yaptığı paylaşım şu şekilde:

"merhaba arkadaşımın yaşadığı olayı kendi yazısı ile aktarıyorum. söz kendisinde...
hala elim ayağım titriyor. 
yaklaşık 15 aydır tv8 ve tv 8bucuk çalışanları tarafından sürekli adı değişen programlar için sponsorluk, reklam vs amaçlı aranıyor ve her seferinde sabırla reklam düşünmüyoruz lütfen bizi musteri adayı listenizden silin diyoruz. 
sabah 8 akşam 6 arasi bitmeyen bir arama ve taciz var. 

son 4 gündür günde 2 kere aranmaya başladık ve az önce zorla mı reklam verdireceksiniz yeter artık dediğim emir isimli çalışan gayet lakayt cevaplar vermeye başladı. senin amirin yok mu şikayet edeceğim diyorum amir benim diyor. seni dava ederim diyorum bulursan edersin diyor. soy adını ver diyorum vermiyor. ama istanbulda isen açık adres ver görüşelim diyor. tamam sen adres ver diyorum gülüyor. 
bir daha aramayın yeter artık diyorum kapatirken peki efendim orospu çocuğu diyor ve kapatıyor. 
söylediklerine göre görüşmeleri kayıt altına alıyorlar. bakalim avukatımla geldiğimde o kayıtlar çıkacak mı? 
bir satış için bir insanı bir kere ararsınız. hadi 2 bilemedin 3 olur. ama her gün arıyorsanız bunun adı taciz olur.
benzerini operatör firmalar yapıyor. ama hem arayıp hem de orospu çocuğu diyeni ilk kez tv 8 ve tv 8 buçuk firmalarında gördüm. 
gerekli hukuki süreci de pazartesi başlatıyorum.

edit1: meğer aynı konudan ne çok dertli insan varmış. 
gelen mesajlardan bilgi editi: (başkaları için paylaşıyorum)

Milli Takım için bestelediği şarkısı tepki çeken Kıraç, özür diledi

geçmiş olsun sevgili suser.
ancak size küfür eden kişi bir tv8 veya tv8.5 çalışanı değil. aynı işi bir dönem star tv adına ben de yaptım. ordaki çalışan kişiler en alttan en üste hiçbiri kanala hizmet etmez. taşeron medya şirketleri vardır x yapım y yapım z medya şeklinde. bu prodüksiyon firmaları bu tarz kanallardan program saati satın alır ve kira öder. ardindan bir çağrı merkezi ofisi tutar ve çağrı elemanı alır. her gün bir farklı ilçe aranıyor. hiçbirinde sistem falan yok. yani elemanlardan birisi sizi aradığı zaman diğer elemanların bundan haberi olmaz. tv8.5 kanalında 5-6 tane benzer formatlarda program var şuan. yani beni not edin aramayın veya beni sistemden kaldırın gibi talepler işe yaramaz hiçbir zaman. çalışanlar da genellikle sürekli değişir en çok parayı veren prodüksiyon şirketine geçerler büyük bir çoğunluğu eğer çok satış yaparsa kameraman muhabir falan olur.

Oyları giderek düşen MHP'den AKP'ye erken seçim için 3 şart


yani kısaca size bu saygısızlıgi yapan kişi tv 8 çalışanı değil. eğer şikayet etmek veya gerekeni yapmak isterseniz. tv8 veya tv8 5 sabit hattını arayın programın ismini verin ve o programa bağlanmak istediğinizi söyleyin. nedenini sorarlarsa beni aradılar güvenemedim birkaç soru sorucam diyin. bagladiklari zaman kişinin telefonunu ve ismini verin. eğer çok başarılı bir satıcı ise prodüksiyon firması onu kovmaz. bu sektörle alakalı merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. mesajımı editlerseniz de başkaları da görür"

ACUN ILICALI'NIN O SES TÜRKİYE YARIŞMASINA İLİŞKİN BİR AÇIKLAMA DA MUSTAFA SANDAL'DAN GELDİ

Mustafa Sandal, Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programında bir dönem jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye yarışması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu oldu.

Sandal, iki dönem jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
 
"O SES TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE..."

Mustafa Sandal, Buket Aydın'ın "Acun Ilıcalı tekrar sizi çağırsa O Ses Türkiye'de jüri üyesi olur musunuz?" sorusuna, "Acun Ilıcalı bir televizyon dehası. Onun tasarladığı bir projede yer alırım. Biz birlikte son derece profesyonel çalıştık. Hiç problem yaşamadık. Onun çalışma ortamları son derece profesyoneldir. İlla ki O Ses Türkiye olmasına gerek yok, farklı bir projesinde de seve seve yer alırım." 

"O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI ŞU AN NE YAPIYOR"

Konuk olduğu bir programda "O Ses Türkiye aslında bir jüri şovu" açıklamasında bulunan Sandal, yanlış anlaşıldığını belirtti ve şunları söyledi: 

"Bu açıklamamın neden yanlış anlaşıldığını anlamadım. Bu o şovu daha eksiltmez. O Ses Türkiye jürinin ön planda olduğu bir şovdur. Belki bunun altı en başta çizilmemiştir ama birkaç sezon sonra bunun böyle olduğunu gördük. O Ses Türkiye en önemli müzik yarışmasıdır dersek, yarışmada şampiyon olanların kariyerlerine bakmamız lazım! Şu an ne yapıyorlar! Biz birbirimizi kandırmayalım."

Sandal, yarışmacıların müzik kariyerlerinde ilerleyememelerinin nedenini ise şöyle açıkladı: 

 
"Hem o yarışmacının niyeti hem de o ekibin niyetiyle alakalı bir durum bu... Yarışmacının arkasında durmak önemli... Proje bazlı bu işler... 'Gel sana bir şarkı yapalım' ile dönmüyor artık işler. Projenin gerçekten bir tasarımı olması lazım dedi. 

Kaynak: Cumhuriyet 

Editör: TE Bilişim