Gazete Emek- Sosyal medya hesabından dans ettiği bir videoyu paylaşması sonucu Habertürk yönetiminin tepki gösterdiği ve görevinden istifa eden Hande Sarıoğlu, kendisine "story şebeği" diyen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a yanıt verdi. Sarıoğlu, "İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; bak şu şebeğe" dedi.

Bein Sports'tan Fenerbahçelileri kızdıran bir hareket daha! Binlerce taraftar Güntekin Onay'a tepki gösterdi

Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu'nun geçen günlerde Instagram hesabından oryantal yaptığı bir dans videosu paylaşması sonucu Habertürk'teki işine son verildiği öne sürülmüştü.

Ardından bir açıklama yapan Sarıoğlu, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını söyledi. "Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu" belirten Sarıoğlu, Habertürk'teki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı.

Bekir Güneş yazdı: Hande Sarıoğlu dans edince Habertürk'ün ciddiyeti bozuluyormuş!

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Sarıoğlu'nu hedef alan yazısında, "Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir 'story şebeği' gördüm" ifadelerini kullandı.

"Kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin"

Dans görüntülerini paylaştığı için işine son verildiği iddia edilen spiker Hande Sarıoğlu'ndan açıklama

Hande Sarıoğlu, Instagram hesabından Ahmet Hakan'a şu sözlerle yanıt verdi:

"İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; bak şu şebeğe."

Hande Sarıoğlu'dan dikkat çeken Fatih Altaylı açıklaması: Vedalaşmaya gittiğimde sözleri karşısında şaşkına döndüm

Editör: TE Bilişim