Gazete Emek- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”, "Zuhal" filmindeki rolüyle Nihal Yalçın oldu.

Ödül konuşması yapan Nihal Yalçın'ın konuşmasının devam ettiği sırada, oyuncu Tamer Karadağlı’nın kendisini uyarması büyük tepki topladı. Tavırları tepki çeken Karadağlı, Yalçın konuşma yaparken sık sık saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli etti.

Aynur Aydın: İnşallah ödülümü Tamer Karadağlı’dan almam!


'ARTIK SUS MU DİYORSUNUZ?'

Yalçın'ın konuşmasında ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği sırada, Karadağlı ödülü uzattı. Yalçın, bir süre konuşmasına devam ettikten sonra Karadağlı’ya dönerek, "Kim verdi ödülü? Artık sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıt verdi. 

'İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR'

Konuşmasını sürdüren Yalçın, “Bir kez daha buradan söylemek istiyorum, İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim, İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dedi. 



'TAMER'İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN!'

Karadağlı’nın hareketi sanal medya kullanıcıları tarafından da tepki topladı. Nihal Yalçın ise “Lütfen Tamer’in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!” diyerek paylaşımda bulundu.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu da, Karadağlı’nın tavrını eleştirerek, “Bu ülkenin kadınlarını hiçbir kuvvet susturamadı. Sizin gibi en hafif tabirle ‘ilgiye aç’ bir erkek hiç susturamaz. İstanbul Sözleşmesi ve kadın dayanışması yaşatır” paylaşımında bulundu. 





Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim