Gazete Emek- TRT Spor sunucusu Ersin Düzen'in daha önce TRT'den çok yüksek maaş aldığı iddia edilmişti. Sadece TRT'den değil başka kurumlardan da maaş aldığı iddiasını Habertürk yazarı Fatih Altaylı Gündeme getirmişti. Altaylı'nın bunu gündeme getirmesi ile birlikte Ersin Düzen ve TRT Spor uzun süre gündem olmuştu. 

Son anket: Cumhur İttifakı sona yaklaştı

Tuncay Şanlı ile yaşadığı olaylı aşkla bilinen ünlü Bein Sport Sunucusu Seyhan Şaşko'nun bu defa aynı programın sunucusu Ersin Düzen ile sevgili oldukları iddia edildi. Gerçek Gündem'in haberine göre Ersin Düzen'in ilişkiyi doğruladığı belirtildi.

İbo Show'a çıkan Demet Akbağ'a tepkiler çığ gibi! Oyuncular, Akbağ'ın istifasını istedi

ERSİN DÜZEN DOĞRULADI

Tuncay Şanlı ile  evliliğin eşiğinden dönen ünlü sunucu Seyhan Şaşko, Ersin Düzen ile birlikte. Bu birlikteliğin detayları da ortaya çıktı.

Ersin Düzen’in, sunucusu ve yapımcısı olduğu “Stadyum” programında yorumcu olarak yer alan Tuncay Şanlı’nın eski aşkı Seyhan Şaşko ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Maltepe’de bir kadın eski sevgilisi olduğu iddia edilen erkek tarafından yakılarak katledildi

Snob Magazin’in haberine göre Ersin Düzen, “Evet doğru” diyerek ilişkiyi itiraf etti.
 
İkilinin ise, 1 yıldır birlikte olduğu ve son olarak da Viyana’da tatil yaptıkları konuşulan iddialar arasında.

Bu iddialar üzerine Ersin Düzen ile Tuncay Şanlı arasında kavga yaşandığı iddia edildi. Ancak TRT yöneticilerinin devreye girmesiyle ikilinin aynı spor programında birlikte çalışmaya devam ettikleri belirtildi. 

Editör: TE Bilişim