Yıllardır ramazan aylarında yaptığı iftar programı ile tüm Türkiye tarafından tanınan bir figür haline gelen ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu, 2024 yılının ilk iftar programını yıllardır programını sürdürdüğü Sultanahmet Meydanı yerine stüdyoda yaptı.

Gazete Emek-Bugün yapılan programa saatler kala, Hatipoğlu'nun popüler mesajlaşma programı WhatsApp'ta yer alan iş bulma gruplarında, programı için paralı seyirci ilanı verdiği ortaya çıktı.

Soru cevap konseptine dayanan programda, konuklar söz hakkı alarak merak ettikleri konuyu Hatioğlu'na soruyor ve verilen yanıtı dinliyor. Yıllardır Sultanahmet Meydanı'nda sürdürülen program, her çekiminde dolu tribünler eşliğinde gerçekleşiyordu. Bu yıl ise programın stüdyoda çekilmesine karar verildi.

CANLI YAYINI İÇİN PARA VE YEMEK TEKLİF ETTİ

Paylaşılan ilanda, "Pazartesi günü Nihat Hatipoğlu'nun 45 dakikalık canlı yayını var. Servis saati 16.50, dönüş 20.30 gibi.

4-5 çeşit yemek veriliyor, kız-erkek 100 TL ödenecek çıkışta." ifadeleri kullanıldı.

DEM Parti Birecik İlçe Örgütü açıkladı: İstifa eden Begit, belediye taşınmazlarını satmak istiyor DEM Parti Birecik İlçe Örgütü açıkladı: İstifa eden Begit, belediye taşınmazlarını satmak istiyor

​​​​​​
 

Kaynak: Halk TV 

Editör: şilan