Gazete Emek- Survivor 2023 yeni sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Ünlüler', 'Gönüllüler' ve 'Fenomenler' olarak tanıtılan 3 ayrı takımda birbirinden renkli isimler yer alırken, yarışacak isimlere verilecek ücretlerin ne kadar olacağı merak ediliyor. 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında Survivor'da yarışacak isimlerin kazanacakları ücret açıklandı. Programda konuşulan rakamlar sosyal medyada oldukça dikkat çekerken, en çok konuşulan rakam ise Berdan Mardini'nin haftalık alacağı ücret oldu.

Seçkin Piriler: 30 bin lira

Zeynep Alkan: 30 bin lira

Murat Eken: 50 bin lira

Halil İbrahim Göker: 45 bin lira

Ümit Erdim: 60 bin lira

Alper Rende: 45 bin lira

Berdan Mardini: 180 bin lira

Elanur: 45 bin lira

Çabi (Chaby): 45 bin lira

Barış Telli: 30 bin lira

Kürşat Yuan: 45 bin lira

Yusuf Güney: 95 bin lira

Survivor 2023 sezonuyla ilgili haberler ardından gözler kadroda yer alan isimlere çevrildi. Bir televizyon klasiği haline gelen Survivor; ünlüler, gönüllüler, influencer’lar konseptiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlüler ve Gönüllülerin yanı sıra bu yıl ilk kez sosyal medya fenomenlerinin de yarışacağı Survivor, bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

2023 FORMATI HAKKINDA

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı tanıtım videolarından birinde format hakkında konuşmuştu. Ilıcalı, "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak." ifadelerini kullanmıştı.

INFLUENCER'LAR KADROSU

ALPER RENDE 

Alper Rende, 1995 yılında İzmit’te dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümünde tamamladı. Rende, sosyal medyaya 2013'de Vine isimli uygulama'ya Ailesi, arkadaşları ve sevgilisi ile video çekerek girmiştir.

BUSE PLAN

Buse Plan, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünde eğitimi tamamlayan sosyal medya fenomeni Youtube ve Instagram üzerinden paylaşımlarını sürdüyor.

KÜRŞAT JUAN

Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan ancak sosyal medyada "Juan" soyadıyla bilinen fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi, aslen Artvinlidir. 

HALİL İBRAHİM GÖKER

Halil İbrahim Göker, 15 Ağustos 1992 tarihinde dünyaya geldi. Sosyal medya içerikleri üreten Halil İbrahim Göker, video paylaşım uygulaması ile adını duyurduktan sonra Youtube ve Instagram paylaşımlarıyla da yükselişe geçmiştir.

CHABY HAN

Chaby Han, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de doğdu. Ailesinin işi nedeniyle Türkiye'ye geldi. Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim aldı.

ELANUR PAT

Aslen Ordulu olan Elanur Pat, 30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya geldi. Yalova Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde öğrenim gördü.

ÜNLÜLER KADROSU

ZEYNEP ALKAN

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ancak aslan Hataylı.

ÜMİT ERDİM

Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokuldan sonra İzmit Atılım Anadolu Lisesini bitirdi. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda genç birimde oynadı. 

AYSU KESKİN

Saadet Aysu Keskin 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. basketbolcu kariyerine 2013'te TED Ankara Kolejliler'de başladı.

CANSU TUMAN 

Cansu Tuman, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Moleküler Biyoloji eğitimi alan Cansu Tuman,  oyunculuk kariyeriyle tanınıyor. 

YUSUF GÜNEY

Yusuf Güney, 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Başarılı şarkıcı aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı.

SEÇKİN PİRİLER

Seçkin Piriler, 29 Aralık 1980 İstanbul doğumlu, eski manken, sunucu ve oyuncudur. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçildi. 

BARIŞ TELLİ

1989'de Kırıkkale'de doğan Barış Telli, dört yaşında, oyun oynarken peşinden koştuğu top yüzünden sağ bacağını kaybetti. Çocukken hayatını, hayallerini altüst eden engelinin kendisine "engel" olmasına izin vermedi.

MURAT EKEN

Murat Eken 7 Ağustos 1980 yılında dünyaya geldi. Koç Özel Lisesi'ni bitirip, New York'ta Rensselaer Politeknik Enstitüsü'ne başladı.

BERDAN MARDİNİ

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. 

Editör: TE Bilişim