Gazete Emek - Tekışık, sosyal medya hesabını kapatırken tartışma yaratan fotoğrafların çekildiği odanın, İstanbul Adliyesi'nde görevli bir terör savcısına ait olduğu ve savcıya soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

Bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması üzerine tepki çeken avukat Buket Nurşah Tekışık açıklama yaptı.

Avukat Buket Nurşah Tekışık’ın bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşması üzerine tepki yağdı.

Tepkiler sonrası sosyal medya hesaplarını kapan Buket Nurşah Tekışık, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Avukatın açıklamasına rağmen savcının odasında farklı kıyafetlerle çekilmiş fotoğraflarının olması da dikkat çekti

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisinin final tarihi belli oldu Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisinin final tarihi belli oldu

İşte Tekışık’ın açıklamaları;

BENİM HİÇBİR SAVCI HAKİMLE KONTAĞIM YOK

“Ben tek başına çalışan ve İstanbul’da tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadınım. Herhangi bir hakim ile savcı ile bağlantım yok. O fotoğrafın altında paylaştığım sözde bir kitap sözü. İsteyen google’da aratsın. O fotoğrafla bir mesajla alakası yok

İKİ FOTOĞRAFIM GÜNDEM OLDU

Benim iki fotoğrafım hatta savcının odasında değil adliyede çektirdiğim fotoğraflarım kullanıldı. Ben sosyal medyayı aktif olarak herkes gibi kullanıyorum. Paylaştığımda ne bir hakim ismi ne bir savcı ismi var. Ne de benim hakim ya da savcılarla bağlantım var. Beni takibe alabilirler iletişim tespiti yapabilirler. Benim adliyede çektirdiğim şahsi fotoğraflarım bile paylaşıldı. Eğer bu gündem oluyorsa ben buna çok üzülürüm.

Editör: Bekir GÜNEŞ