Gazete Emek- Alaattin Çakıcı’nın avukatı eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. 

 

 

AKP Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fazıl Say’ı eleştirdi. Bozdağ, “Siyasi veya ideolojik tutum alma ya da açıklama yapma, sanatçının saygınlığına zarar verir ve sanatçıya ülke insanının tamamının değer verdiği bir sanatçı olma vasfını kaybettirir” 

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Aşılı temaslıların HES kodu risksiz görünecek

 

Sağlık Bakanlığı ‘Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon’ rehberini güncelledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı: Fed kararı sonrası altın, dolar ve kripto paralarda son durum? 

 

 

Dün yükselişin ardından tekrardan düşüşe geçen kripto paralarda en büyük değer kaybı Bitcoin’de yaşandı. Tarihi zirvesinden yüzde 48 uzaklaşan Bitcoin, 35 bin dolara kadar geriledi.Fed’in kararı sonrası yatırımcılar güncel altın ve dolar fiyatını merak ederken faiz kararını doğru bilen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

AKP'li Bozdağ, Fazıl Say'ı hedef aldı: Sanatıyla gündeme gelemiyor

 

AKP Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'a yönelik 'Sanatıyla gündeme gelemeyen Fazıl Say, CHP borazanlığı ile gündem oluyor' ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Deprem sarsıntılarını “Erdoğan’a teşekkür edilmemesine” bağlayan AKP'li isim, Uzay Ajansı’na atandı 

 

 

Van'da meydana gelen depremin ardından yaşanan artçı sarsıntıları, “Erdoğan’a teşekkür edilmemesi” nedeniyle gerçekleştiğini iddia eden, Sebze Üretim Tekniği Bölümü mezunu İlyas Haliloğlu, Türkiye Uzay Ajansı’na (TUA) Başkanlık Müşaviri olarak atandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Yerel gazeteler kapanma tehlikesi altında: “‘Gazeteler kapandı’ haberi ile karşılaşmak istemiyoruz”

 

Pandemi ve ülkedeki ekonomik krizin gazetelere de olumsuz yansıdığını belirten Gazeteci Halil Coşkun Azizoğlu, “Yerel gazeteleri destekleyenler yok. Yerel gazeteler sadece kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Yerel gazetelere biraz daha destek verilmesini lazım” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Alaattin Çakıcı’nın avukatı eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü 

 

 

Alaattin Çakıcı’nın avukatı eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Aykut Kocaman’dan Alex ve Ali Koç’a ilişkin sert açıklamalar: Çok ağrıma gidiyor

 

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in eski teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımdaki dönemiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Ben ayrıldıktan sonra Ali Koç'un benimle ilgili yaptığı şeyler, çok ağrına gidiyor insanın." ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

İran doğalgaz kesintisinin sebebini açıkladı; Türkiye'yi işaret etti

 

İran, Türkiye'ye verilen doğalgazın kesilmesine ilişkin, "Türk tarafındaki doğalgaz basınç yükseltme istasyonundaki teknik bir sorun nedeniyle ülke şu anda gaz alamıyor" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Sedef Kabaş'tan Adalet Bakanı Gül hakkında suç duyurusu

 

Gazeteci Sedef Kabaş avukatı aracılığıyla Adalet Bakanı Abdulhamit Gül hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Ekonomik kriz Van’ın Fistancılar Sokağı’nı da etkiliyor 

 

 

Kürtlerin değişmez kültürü olan Kıras-Fistan ve Şal u Şepik hem düğünlerin hem de gündelik hayatın vazgeçilmesi. Türkiye’deki ekonomik kriz, onları üretenleri de vurdu: “Büyük bir krizdeyiz esnaf olarak çok büyük sıkıntı çekiyoruz. Geçen sene fiyatı 5 yüz TL olan elbise kumaşın pahalı olmasından ötürü 8 yüz TL oldu.”

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Dilbilimci- Yazar Hasbey Köksal, Kürtçe seçmeli ders kampanyasını değerlendirdi: “Devlet kurumlarına güven eksik, veliler kaygılı”

 

Türkiye’deki okullarda okutulacak seçmeli derslerin tercih süresi 7 Şubat’a kadar uzatıldı. Dilbilimci- Yazar Hasbey Köksal, “Kürtçe seçmeli ders kampanyası yavaş başladı ama gittikçe bir ivme kazanıyor. Tüm zorluklara rağmen kendisine bir alan açmayı başarıyor. Bu olumlu bir olay.” diye konuştu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim