Gazete Emek - Süper Ligde akşam Galatasaray'ın deplasmanda Hatayspor'a, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'pta ise Kastamonuspor'un İskenderunspor'a yenildi Böylece  Türkiye Süper Lig, 1. ve 2. liglerde yenilmezlik serisini sürdüren tek takım oldu.

Ligde oynadığı 11 maçın 9'unu kazanan, sadece Sarıyer, Arnavutköy Belediyespor ve bugün Erzincanspor ile 0-0 berabere kalan Amedspor,  aldığı 9 galibiyet ve 3 beraberlikle puanını 30’a yükselterek, liderliğini sürdürdü. 

Ligde en yakın rakibi Kastamonuspor'un sahasında yenilmesiyle Amedspor'un ikinci ile arasındaki puan farkı 3''e yükseldi.

Ligde oynadığı maçlarda attığı 20 gole karşılık, kalesinde sadece 8 gol gördü.

,

sahasında oynadığı 6 maçın 6'sını da kazanarak, 18 puan toplamayı başardı.

Teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde yeni bir kadro kurarak, lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Amedspor, ligde bugüne kadar oynadığı 11 maçta yüksek performans gösterdi.

Bu 11 karşılaşmanın 9'undan 3 puanla ayrılan sadece İstanbul deplasmanda karşılaştığı Sarıyer ve Arnavutköy Belediyespor ile berabere kalan Amedspor, aldığı 9 galibiyet ve 2 beraberlik sonucunda 29 puanla liderliğini sürdürdü.

Ligde oynadığı maçlarda attığı 20 gole karşılık, kalesinde sadece 6 gol gördü.

EVİNDE 18 PUAN TOPLADI

Amedspor, sahasında oynadığı 6 maçın tamamını da kazanarak, 18 puan toplarken, rakip saha maçlarında 3 galibiyet  ve 2 berabelik alarak 11 puan elde etti.

Denizlispor, Düzcespor, İskenderunspor, Derincespor, Ispartaspor32 ve Etimesgut Belediyespor'u yenen lider, 10 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Deplasmanda oynadığı  Aksaray, Uşakspor ve Karamanspor maçlarından galibiyet alan Amedspor Sarıyer ve Arnavutköy Belediyespor maçlarında ise 1-1'lik sonuçlar elde etti.

En farklı galibiyetini deplasmanda alan lider, ligin 6 haftasında konuk olduğu Uşakspor'u 4-0 yendi.

GALATASARAY İLE AYNI UNVANI TAŞIYOR

Amedspor,  oynadığı 11 maçta hiç kaybetmezken, Türkiye Süper Lig, 1. ve 2. Liglerde Galatasaray ve Kastamonuspor ile yenilmezlik serisini sürdüren üçüncü takım oldu.

KUPADA BOLUSPOR İLE EŞLEŞTİ

Yaklaşık 7 yıl önce o dönemki ismiyle Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile çeyrek final oynayan Amedspor, bu yıl Ziraat Türkiye Kupası'na 4. eleme turundan  katılıyor. 6'sı Süper Ligde yer alan 56 takımın katıldığı 4.tur kura çekimi bugün yapıldı.

Kura sonucunda Amedspor, TFF 1. Lig temsilcisi Boluspor ile eşleşti. Boluspor-Amedspor maçı Aralık ayının ilk haftasında Bolu'da oynanacak.

Yapay zekanın Fenerbahçe - Olympiakos maçı için skor tahmini Yapay zekanın Fenerbahçe - Olympiakos maçı için skor tahmini

Kaynak: CEGA

Editör: Bekir GÜNEŞ