Gazete Emek- Altın geçtiğimiz hafta ani düşüşlerden dolayı yatırımcısını heyecanlandırdı. ABD ile Çin arasındaki gerilimler devam ederken, ABD işsizlik oranı açıklamaları ile altın fiyatları hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

Geleneksel olarak her yıl yapılan Jakcson Hole sempozyumunda bu yıl konuşma yapan Fed Başkanı Jerome Powell, ortalama olarak yüzde 2 enflasyon hedefleyeceklerinin duyurusunu yapmıştı. Sempozyumun ardından altın fiyatları hareketlendi.

İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal'ın Fox TV'den ayrılışının asıl sebebini açıkladı


 
 Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcılar için analistlerden, "altın fiyatları tekrar rekor kırabilir" yorumu geldi. Altının ons fiyatının tekrar hareketlenmesi ile uzmanlardan altın tahminleri araştırmasını yapan vatandaşlar heyecanla altın fiyatlarının düşmesini bekliyor.

Düğünlerde hediye takmak isteyen vatandaşların merak ettiği çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar ve altın fiyatları düşer mi sorusu oldu? Fiyatlardan dolayı artık çeyrek altın dahi alamayan vatandaşlar gram altına yöneldi. Altın fiyatlarında son durum nasıl merak edenler için detaylar haberimizde.

Alattin Çakıcı ve Acun Ilıcalı'nın yeni planı! Siyasi parti temsilcileri harekete geçti

 7 Ekim 2020 Çarşamba anlık altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselir mi? İşte detaylar…

BİR GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altının fiyatı güne düşey yönde başlamasının ardından fiyatı 471,52 lira civarında işlem görmeye başlandı. Gram altının önceki kapanış fiyatı 470,81 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde 0.15 hareketle başladı.

"İlk kez tek eşliyim" diyen Sinan Akçıl, Serdar Ortaç'ı tedavi edeceğini söyledi

Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın, güne satış fiyatı 471,52 liradan başladı. Gram altının alış fiyatı ise Kapalıçarşı'da 471,42 lira olarak belirlendi.

Altın fiyatları bu haftaya ons fiyatındaki ani hareketlilikle başladı. Bugün altının ons fiyatı, 2 bin dolar seviyesinin altında hareketlenerek güne 1.880,62 seviyesinde kaldı. Çeyrek altının önceki kapanış fiyatı 771,50 lira olmuştu. Çeyrek altın yeni güne yüzde 0.09 hareketli başladı.

Acun Ilıcalı'nın TV 8'inde yayınlanan Masterchef'te skandal! Bilgiler sızdırıldı

Ons fiyatının 2 bin doların altında kalmasıyla bu sabah çeyrek altın satış fiyatı ise 772,20 lirayı gördü. Çeyrek altının alış fiyatı ise 765,00 lira olarak güne başladı. 

Analistler, yeni tip koronavirüs salgınında ikinci dalga endişelerinin altının ons fiyatını son 8 yılın en yüksek seviyelerinde tutmaya devam ettiğini söyledi.

UZMANLARIN ALTIN YORUMU

Yatırım amacıyla altın almayı tercih eden vatandaşlar altın düşer mi konusunda araştırmalar yaparak bilgi almaya çalışıyor. En değerli madenler arasında yer alan altını en özel günlerinde de hediye olarak kabul eden düğün sahipleri tam tersi araştırmalar yaparak, altın düşer mi sorusunun cevabını arıyor. Yatırımcısının da alıcısının da ayrı ayrı merak etti altın da son durum. Uzmanlar bu dönemde altına yatırım yapılmasını riskli bularak küresel bir salgın krizi olduğunu ve altında yatırım yapmanın çok riskli olduğunu savunuyor. Birçok uzman kısa vadede riskli görülen altın fiyatları uzun vadede kar sağlayacağını iddia ediyor.

Editör: TE Bilişim