Gazete Emek-  Parasını alamayınca kepçeyle iş yerindeki beş kamyonun kabin kısmına zarar verdiği görüntüntüleri sosyal medya da gündem olan Hakan Mağrur, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Mağrur, “Kepçe operatörü değilim, işletme yetkilisi ve ortağıyım, zararı kendim ödedim, kimseden şikayetçi ve davacı değilim” ifadelerini kullandı.

Mağrur, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bülent Arınç’tan dikkat çeken açıklama: Dindar insanlar bile tamamen tersine dönecek

“KENDİ ŞAHSIMA AİT 5 ARACA ZARAR VERDİM”

2012 yılında YMR Madencilik kuruldu. Firmanın işletme yetkilisi ve aynı zaman da firmanın ortağıyım. 15.08.2021 günü Madencilik şirketine ait olan 5 adet iş makinasına zarar verdim. Firma, ortaklarıyla yaşadığım sözlü tartışma sonucu firma içerisinde kendi şahsıma ait olan 5 araca zarar verdim.

Olay sosyal medyada yansıtıldığı gibi işçi-işveren arasında değil, alacak-verecek meselesi değil, Sadece yaşadığım sözlü bir tartışma sonrası meydana gelmiştir. Ortaklarımla olayı kendi aramızda çözdük. Aramızda bir husümet yoktur. Meydana gelen zararın tamamını kendim karşıladım. Kimseden şikayetçi değilim, söz konusu olayda mağdur olan hiç kimse yoktur. Olayda davacı- davalı yoktur.

Resim

Gazete Emek ile güncel haberleri kaçırmayın ve sosyal medya hesaplarımızdan bize destek verin…

Telegram kanalımıza abone olmak için buraya tıklayın

Bizi Youtube’de takip etmek için buraya tıklayın

Bizi Instagram’da takip etmek için buraya tıklayın

Bizi Twitter’dan takip etmek için buraya tıklayın

Bizi Facebook’ta takip etmek için buraya tıklayın

Bizi LinkedIn’den takip etmek için buraya tıklayın

 

Editör: TE Bilişim