Gazete Emek- 17 Haziran’da HDP İzmir İl binasına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan suskunluğunu bozdu. Antalya Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Erdoğan saldırıyı kınayarak Fail en ağır cezayı alacak dedi.

Grup Yorum, Dilan Ekin'den sonra bu defa Barış Yıldırım'ı paylaştığı görsel ile 'ihanetle' suçladı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş Antalya İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Nejat İşler siyasete girdi: Şimdi tam zamanı

Erdoğan, 17 Haziran’da HDP İzmir İl Binası’na gerçekleştirilen silahlı saldırıda parti çalışanı Deniz Poyraz’ın hayatını kaybettiği olaya ilişkin  “Provakatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Benzerlerini de kınayacağız. Failin tüm ilişkileri ortaya çıkarılacaktır” dedi.

5 adayın yarıştığı Galatasaray'da yeni başkan belli oldu

ERDOĞAN: “BİZ BU OYUNU ÇOK GÖRDÜK”

Erdoğan, Deniz Poyraz’ı katleden failin tüm ilişkilerinin ortaya çıkarılacağını belirterek, “Kim olursa olsun bu ülkenin hiçbir vatandaşının kılına zarar gelmemesi için çalışıyoruz. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz. İzmir’deki provokasyonu kınadık, kınayacağız. Son bir gayretle ortaya sürülen figüranlar, sergilenen arsızlıklar sizlerin moralini bozmasın. Biz bu oyunu çok gördük ve yaşadık. Hepsinin de üstesinden gelerek bugünlere ulaştık” ifadelerini kullandı.

HDP'ye yönelik büyük katliam planı! 1 kişi öldürüldü- İŞTE BÜYÜK PROVAKASYONUN TÜM DETAYLARI

Kaynak: dokuz8haber

Editör: TE Bilişim