Gazete Emek-Oğuzhan Uğur'un Babala TV'deki 'Mevzular Açık Mikrofon' programının dün gece yayına alınan bölümünde konuk Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu idi. Büyük ilgi gören program gün içinde 14 milyona yakın izleyici sayısına erişti.

Youtube üzerinden yayın yapan Babala TV'nin programının duyulmasından sonra ilginç bir gelişme yaşandı. Halk TV izleyicileri, bu sabah İsmail Küçükkaya'nın Yeni Bir Sabah programına mesaj yağdırarak programın tamamının Halk TV'den de yayınlanmasını istedi.

Yağmur gibi yağan mesajlar üzerine İsmail Küçükkaya izleyiciye verdiği sözü yerine getirmek için reklam arasında Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'nu telefonla arayarak görüşünü aldı. Mahiroğlu'nun "programın tamamını yayınlayabiliriz" yanıtı üzerine İsmail Küçükkaya bu kez Oğuzhan Uğur'u aradı.

Yeni Bir Sabah Programında konuğu Ali Babacan ile 28 Mayıs Seçimleri üzerine değerli bir söyleşi gerçekleştiren İsmail Küçükkaya'yı Oğuzhan Uğur canlı yayın sırasında aradı. Milyonlarca izleyicinin önünde gerçekleşen telefon konuşmasında Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon'un Kemal Kılıçdaroğlu bölümünün tamamının Halk TV'den yayınlanmasına izin verdi.

Programın tamamı kesintisiz olarak bu akşam saat 21:00'den itibaren yayınlanacak.

Editör: Derya çelik