Gazete Emek- AKP'ye yakınlığı ile bilinen medya organı Akit bu defa Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. Akit'ten Acun Ilıcalı'nın yeni oluşturduğu Exxen isimli dijital platform hedef alınarak, "Acun Ilıcalı, Batı'nın en ahlaksız programını Türkiye'ye taşıyor! Türk kızları teşhir edilecek" başlıklı haber yaptı. 

Haberde genç kadınların ve 18 yaş altındaki çocukların bedenlerinin teşhir edileceği iddia edilerek Ilıcalı'nın 'Next Top Model' isimli programı Türkiye'ye uyarlayacağını belirtti. 

Haberde, "Genç kızların ve 18 yaş altı çocukların bedenlerinin teşhir edildiği 'Next Top Model' isimli yarışma programını Türkiye'ye uyarlayan Acun Ilıcalı, "Türkiye Modelini Arıyor" ismiyle Türkiye'de yayınlacağını duyurdu" diye öne sürüldü. 

AKİT, ACUN ILICALI İÇİN SERT İFADELER KULLANDI

AKP'nin yayın organı olarak bilinen Akit'te Ilıcalı için şu ifadeler kullanıldı:

"Müslüman Türk kızlarının teşhir edileceği yarışmada, her türlü kıyafetin kızların üzerinde uygulanacağı belirtildi. Açık saçık kıyafetlerle genç kızlar, ekranlarda boy göstereceği değerlendirilirken Acun Ilıcalı, önceki programlardaki ahlaksızlığı üst seviyeye taşıyarak toplum ahlaksızlık enjekte edilmeye devam edilecek. Ayrıca yarışmanın başvuru metnindeki şoke eden bir ayrıntı yer aldığı görüldü. 18 yaş altı çocukların velilerin izniyle birlikte modellik yarışmasına katılabileceği de yer aldı. Başvuruda yer alan "18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin başvurularını velisinin yapması gerekmektedir. 18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin velisinin onayı olmaması durumunda yarışmacı olmaya hak kazansalar bile yarışmaya katılamazlar." ifadeleri dikkat çekti. Acun Ilıcalı, sözkonusu skandal program için başvuru toplamaya başladı. TV8'in başvuru sayfasında başvuruları internet üzerinden alınırken katılımcının tüm fiziksel özellikleri ayrıntılı bir şekilde sorulması ise dikkat çekti"

Acun Ilıcalı'nın kurduğu yeni platform Exxen'de yayınlanacak dizi ve yapımlar belli oldu


   
PROGRAM BİRÇOK ÜLKEDE YAYIMLANIYOR

Yarışma programı; Amerika, Kanada, Yunanistan, Danimarka, Hollanda gibi bir çok Batılı ülkede düzenleniyor. 

Akit, Acun Ilıcalı'nın yapmak istediği programı RTÜK'e de ihbar ederek, "TV8'de toplum değerlerinin altına dinamit döşeyen ve bu skandal programla bir üst seviyeye çıkmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'nın bu teşhirci programına karşı RTÜK'ün 'dur' demesi bekleniyor" ifadelerini kullandı. 

Akit ayrıca Acun Ilıcalı'yı eleştirirken kullandığı mankenlerin vücutlarını da sansürledi. 

Acun Ilıcalı'nın Akit'in bu haberine karşılık nasıl bir cevap vereceği merak konusu.  

ACUN ILICALI'NIN YENİ KURDUĞU PLATFORM EXXEN NEDİR İÇİNDE NELER VAR?

Acun Ilıcalı'nın çok tartışmalı bir şekilde kurduğu yeni proje olan Exxen'de yer alacak oyuncular, dizi ve yapımlar belli oldu. Acun Ilıcalı, yeni platformu Exxen'de kimler yer alacak? sorularına da cevap verdi.

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platform projesi olan Exxen'de yayınlanacak yapımlar belli olmaya başladı. 1 Ocak'ta yayına başlayacak Exxen'de dizi, talk show ve yarışmalar yer alacak.

1 Ocak'ta yayın hayatına başlaması planlanan Exxen'de yer alacak program, dizi ve şovlar belli olmaya başladı. Exxen ilk olarak Şeref Bey dizisiyle kullanıcılarını buluşturacak. Aynı zamanda Aleyna Tilki ile Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje de Exxen'in içerikleri arasında yer alıyor.

Ilıcalı Sihirli Annem dizisini de listesine ekledi. Süreç Film diziyi 20 bölüm olarak dijital platform için çekecek.

ALİ ATAY İLE BAŞLIYOR

Şeref Bey dizisinin proje tasarımını Ali Atay yapıyor. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yapacağı dizinin başrollerinde ise Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban yer alacak. Dizinin kadrosu için çalışmalar devam ederken, çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı konuşuluyor.

NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN MİNİ DİZİ

Exxen'in bir diğer projesi ise Vahşi Şeyler dizisi olacak. 8 bölümlük mini dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay olacak. Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunun kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Ayla, Müslüm, Çiçero ve Naim'in yapımcısı Mustafa Uslu'nun hazırladığı Hükümsüz dizisinde ise Özgü Namal başrollerde olacak. Ancak Hükümsüz dizisinin Özgü Namal'ın eşini kaybetmesinden dolayı gecikme yaşayabileceği konuşuluyor. Namal'ın psikolojik durumuna göre dizi ile ilgili karar daha sonra verilecek.

ZEHİRLİ ÇİÇEKLER 

Exxen'in bir diğer dizisi olan Zehirli Çiçekler için kadro çalışmalarının devam ettiği ifade ediliyor.

 
İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’nın kuracağı ‘Exxen’ isimli dijital platformda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığını açıkladı. 37 yaşındaki oyuncu, "Aralık ayı gibi sete gireceğiz ve ocak sonu gibi de yayınlanmaya başlayacak. Sekiz ya da 10 bölümlük bir proje olacak" dedi. 

Dünyanın en fazla izlenen 'model' yarışmaları arasında yer alan "Next Top Model" orijinal isminde Exxen'de yer alacak. Next Top Model'i Burcu Esmersoy sunacak.

BEYAZIT ÖZTÜRK DE EXXEN'DE

Exxen için bir dizi yazan İbrahim Büyükak, aynı zamanda Beyazıt Öztürk ile birlikte bir talk show sunacak.

Enis Arıkan rap müzik yarışması sunacak. Yarışmanın jüri koltuğunda Ceza ve Sagopa Kajmer oturacak. 

Lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrenciyi anlatan Öğrenci Evi adlı bir yapım, üniversiteye giden Zeynep adlı karakterin para kazanmak için dadılık yaptığı Dadı adlı yapım 1 Ocak'tan itibaren Exxen platformunda yer alacak.

Exxen'in bir başka yapımı da sosyal medyada yaşanan zorbalığa dikkat çeken gençlik dizisi Eziklerin Savaşı. Dizide sosyal medya etkisi konu edilecek.

Z kuşağının ilgisini Exxen'e çekmeyi hedefleyen Acun Ilıcalı'nın bir diğer projesi de Yaş 17. İki gencin aşkının anlatılacağı dizinin özellikle 8 ila 12'inci sınıf aralığındaki gençleri platforma çekmesi bekleniyor.

FENOMENLER DE EXXEN'DE 

Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar.

Editör: TE Bilişim