Gazete Emek- Geçtiğimiz günlerde bebeğini düşürdüğünü açıklayan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin bütün fotoğraflarını Instagram'dan sildi.

Show TV'de deprem! Kim Kardashian'a yönelik sözleri ile gündem olan Ece Üner istifa etti


 
Şeyma Subaşı uzun bir süredir, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyordu. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından Şeyma Subaşı, Ibiza'da tek başına görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Subaşı'nın yanında sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ve parmağına tektaşını takmaması ayrılık iddialarını kuvvetlendirmişti. 

TÜRK BASINI İLE İLGİLENMİYORUM

Şeyma Subaşı hakkında çıkan ayrılık iddialarıyla ilgili, "Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Cevap vermek ya da konuşmak zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden her açıklamamı İngilizce yazıyorum" ifadelerini kullamıştı.

 
Çok geçmeden Şeyma Subaşı'dan yeni hamle geldi. Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin tüm fotoğrafların instagram'dan sildi. 

Kaynak: Habertürk

Editör: TE Bilişim