Gazete Emek- Survivor 2023 yarışmacısı Berdan Mardini, son bölümde sağlık sorunu yaşamıştı. Dokunulmazlık oyununda da yer almayan Mardini’nin zorlu şartlara karşı dayanamadığı bildirildi. Berdan Mardini'nin yanı sıra ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler de ayrıldı. 

Son ödül oyununda tansiyonu düşen Berdan Mardini hakkında yeni gelişmeyi Ilıcalı açıkladı.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

”Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor’a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak” dedi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

Berdan Mardini 5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Mardini, abasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı. Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü. Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı.

Burada 2 yıl boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu. 90'lı yılların sonunda gece kulüpleri ve türkü bar tarzı mekanlarda şarkıcılık yapan

Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısıdır.

2010 yılında Fatoş Mardini ile dünya evine giren Berdan Mardini'nin bu evlilikten "Marin" adını verdikleri bir çocukları dünyaya gelmiştir. Ünlü sanatçı müzikal çalışmalarının yanından bir dönem TRT 6 kanalında program yapmıştır.

BERDAN MARDİNİ NEDEN YOK?

Berdan Mardini yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmada yer almamaktadır. Ödül oyunu sırasında tansiyonu düşen Berdan Mardini sağlık ekipleri tarafından götürülmüştür. Ünlü şarkıcının oyuna devam edemeyeceği duyurulmuştur.

BERDAN MARDİNİ ELENDİ Mİ?

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam etmek istemediğini açıklamıştır. Mardini, ada şartlarına uyum sağlayamadığı Survivor'a veda etmiştir.

BERDAN MARDİNİ'DEN SONRA SEÇKİN PİRİLER DE SURVİVOR'DAN AYRILDI

Survivor şartlarına dayanamadığı için yarışmadan çekilen Berdan Mardini’nin ardından Seçkin Piriler de aynı sebeple kendi isteği ile adaya veda etti.

Survivor 2023’te geçtiğimiz salı günü konseyde yapılan oylamada Ümit Erdim’in veda etmesinin ardından iki isim daha yarışmadan ayrıldı.

Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Ilıcalı yaptığı açıklamada, “Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor’a” dedi.

Editör: TE Bilişim