Gazete Emek- Paylaştığı dans videosunun ardından Habertürk’teki işine son verilen Hande Sarıoğlu konuya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Oryantal dans yaptığı videosunu Instagram'da paylaşması üzerine HaberTürk kanalı sunuculuğundan istifa ettiği iddia edilen ve iddialara "Renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim" şeklinde yanıt veren Hande Sarıoğlu dans ettiği anları tekrar paylaştı. Sarıoğlu, paylaşımında "O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim" ifadelerine yer verdi.

Bekir Güneş yazdı: Hande Sarıoğlu dans edince Habertürk'ün ciddiyeti bozuluyormuş!

Hande Sarıoğlu paylaşımına şu notu düştü;

"Akçaova'dan 2008 yılında çıkıp İstanbul'da üniversite okumaya gelip, 6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak, 6 yaşımdan beri de oryantal oynamaktan kırar geçirirdim ortalığı.

Hande Sarıoğlu’ndan kendisine ‘story şebeği’ diyen Ahmet Hakan'a sert tepki

Çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal da yaparım kariyer de. Hiçbir zaman, hiçbir yerde, değerlerimden ve doğrularımdan vazgeçmedim, her zaman özümü korudum, geldiğim noktada kişiliğimden ve karakterimden bir günden bir güne ödün vermedim, bunun aksini beni tanıyan bir Allah'ın kulu da inkar edemez.

Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a cevap: Bak şu şebeğe

Renkli kişiliğimden sizin siyahınız için vazgeçmeyeceğim, size fazla gelen neşemden de, deli dolu yanımdan da ödün vermeyeceğim."

Dans görüntülerini paylaştığı için işine son verildiği iddia edilen spiker Hande Sarıoğlu'ndan açıklama

"BİZİM DANSIMIZI İDARE EDEMEDİLER"

"Evet her kurumun kendine göre kuralları olabilir; başta 'kanalın disiplinine fazla gelmiş olabilirim, neticesinde bir haber kanalıdır. Hiç uzatmadan 'İstifamı edeyim kimse beni kovmak için uğraşmasın' dedim.

Ama durup düşününce, 'Bir benim dansımdan mı rahatsız oldular?' diye düşündüm. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler. Ben de daha fazla rahatsızlık vermemek adına istifa ettim. 10 gündür kanalda değilim zaten."

Bein Sports'tan Fenerbahçelileri kızdıran bir hareket daha! Binlerce taraftar Güntekin Onay'a tepki gösterdi

“İNSANLIĞINIZA TÜKÜREYİM”

"O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim."

Hande Sarıoğlu'dan dikkat çeken Fatih Altaylı açıklaması: Vedalaşmaya gittiğimde sözleri karşısında şaşkına döndüm


 

Editör: TE Bilişim