Gazete Emek-  İbrahim Tatlıses, vefatıyla Türkiye'yi yasa boğan Oğuz Yılmaz ile ilgili sessizliğini bozdu. Tatlıses, katıldığı bir programda geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Oğuz Yılmaz ile ilgili açıklamada bulundu.

Son yolculuğuna uğurlanan Oğuz Yılmaz ile bir dönem kendi programında tartışan İbrahim Tatlıses'in ünlü türkücüyle aralarında gerginlik yaşanmıştı.

Doğu ve Güneydoğu'daki 13 Baro'dan ortak Sedat Peker açıklaması: Vahim durum için çağrı yapıyoruz

İbrahim Tatlıses, Oğuz Yılmaz'ın vefatının ardından sessizliği Söylemezsem Olmaz programında bozdu. Tatlıses, "Oğuz Yılmaz'ın mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah hakkını bana helal etmiştir aramızda bir tartışma geçti. Ben ettim, cennettik olsun inşallah" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses, 2005'te konuk ettiği Oğuz Yılmaz ile programında tartışmıştı. İkili, 'Bent Deresi' şarkısı nedeniyle gerginlik yaşamıştı. Yılmaz, Tatlıses'e, "Beni Bent Deresi ile kalıplaştırdıysan üzülürüm. Ben beş kez programına katıldım. Sanki 'Bent Deresi'ni dinledim, Oğuz Yılmaz'ı çağırdım gibi konuştun" ifadelerini kullanmıştı.

Tatlıses, Yılmaz'a yönelik, "Oğuz vallahi söylersem şarkını çaldırmazlar. Tüm Türkiye'de çaldırmazlar" ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'e cevap veren Oğuz Yılmaz ise "Senin demenle olmuyor" karşılığını vermişti. Tatlıses program boyunca da Yılmaz'ı eleştirmişti.

Kaynak: Akşam

Editör: TE Bilişim