Gazete Emek- Sedat Peker bir süredir video yayınlamaya ara vermesinin nedenini "Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum" diyerek açıkladı.

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, her hafta YouTube kanalından yayınladığı videolara ara verme nedenini açıkladı.

2 haftadır video paylaşmayan Sedat Peker neden video yayınlamadığını açıkladı

HalkTV programcısı gazeteci Özlem Gürses'i etiketleyerek açıklama yapan Peker, "Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum" dedi.

İsmail Saymaz’ın programında Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz karşı karşıya geldi: Her şey ortaya döküldü


Sedat Peker'in açıklaması şöyle:

"Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.

2-Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.

Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim."

Acun Ilıcalı'ya 'senin kanalında olmaktan utanıyorum' diyen Erkan Petekkaya, diziden ayrıldı

SEDAT PEKER'İN DANIŞMANINDAN YENİ AÇIKLAMA

Gazeteci Alişer Delek, Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur ile yeni bir görüşme yaptı. Delek yaptığı görüşmeyi sosyal medyadan şu şekilde paylaştı:

Aklımdaki bir kaç soru için @sedat_peker'in basın danışmanı @emreolurr'la telefonda görüştüm. Bazı bilgiler bilinir olsa da şefaflık açısından olduğu gibi yazıyorum:

Sordum: Neden Peker yeni video yayınlamıyor? Vaz mı geçti, bir pazarlık içerisinde mi? 

Emre Olur: BAE polisleri video yayınlamaya devam ederse hayati tehlikesinin (suikast vb) artacağı uyarısında bulundu. Haftaya ülke değiştirip yeni videosunu yayınlayacak.

Sordum: Ülke değişikliği nasıl olacak, kendi imkanlarıyla mı BAE ya da başka bir istihbarat servisi mi yardım edecek ? 

Emre Olur: Biz kimseden yardım almayız her zaman kendi imkanlarımızla hareket ettik. Haftaya ülke değişikliği tamamlanacak.

Asıl merka ettiğim soru şuydu, ve en çarpıcı yanıtı aldım: 

Peker neden yurt dışına çıktı? 

Bekir Ağırdır, Erdoğan'ın kaybetmesi durumunda yaşanacakları anlattı: Erken seçim kaçınılmaz olacak

- Türkiye’den çıkma sebebi yaptırılmak istenen bir takım şeyler. Onları yapmamak için TR’den çıktı. Zamanı gelince onlar da herkes tarafından bilinir.

Sordum: Peker nasıl ve ne zaman Türkiye'den çıktı? 

Emre Olur: Aralık 2019 ya da Ocak 2020. İstanbul Florya havalimanı, özel kiralık jet. Ödeme 20 bin Euro, bir arkadaştan borçla. Jet normalden fazla bekletiliyor havalimanında, yaklaşık bir saat, sonra ayrılıyor limandan 

Grup Yorum, Dilan Ekin'den sonra bu defa Barış Yıldırım'ı paylaştığı görsel ile 'ihanetle' suçladı

Video yayınlamama konusunda bir ekleme: 

"Video yayınlandığında konum, teknolojik yazılımlar/ürünlerle kolayca bulunabilir olduğu için güvenlik zaafı oluşturuyor."

Son sorum şu oldu: Sezgin Baran Korkmaz'ın bazı gazetecilere dinlettiği Veyis Ateş'e ait ses kaydı Sedat Peker'in de elinde mi? Dinleniş mi? 

Yanıt bekliyorum...

Oyuncu Nejat İşler siyasete girdi: Şimdi tam zamanı

SEDAT PEKER'DEN YENİ AÇIKLAMA

1-Kıymetli dostlarım, en üst derecede suikaste uğrayacağım yönünde bilgiler olduğu için video çekmem mümkün olmuyor. 15 gün sonra ikinci bir durum değerlendirmesi yapacağız. Eğer ki yine video yayınlamamın risk teşkil ettiği söylenirse başka bir ülkeye geçeceğim.

2- Dostlarım,bulunduğum ülkenin güvenlik yetkililerine hiç değilse beni merak eden insanlar için 5 dakikalık,kısaca sağlığım yerinde,cezaevinde değilim, hayattayım diye bir video çekeyim dedim.Şu an bu konuyla alakalı haber bekliyorum.Cevap gelince böyle bir video yükleyeceğim

3-süslü sülünün ve onun trol ekiplerinin bana karşı saygısızlık yaptıklarından cevap vermem lazım, yoksa akıl sağlığımı kaybederim dedim. Öyle ya, ben bir süslüye cevap vermezsem, bir de Deridun Başkanla makara yapmazsam psikolojim bozulur.

4-Bazı kaşarlar (süslü sülümanın trol ekibi), Bu tweetleri Sedat Peker yazmıyor diye propaganda yapıyorlar.  Müsaadenizle onlara sokak diliyle şunları söylemek isterim (bahçıvansınız biberiniz yok, dal………. haberiniz yok.)

Kaynak: Birgün

Editör: TE Bilişim