Gazete Emek- Ersin Düzen’in TRT ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aldığı parayla ilgili iddiaları söyleyen Altaylı şu ifadeleri kullandı: "Ben Ersin Düzen'i tanımam. Belki canlı 1 kere gördüm. TRT'den ayda 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL alıyormuş. Okuduklarımı söylüyorum. Almıyorsa günahını almak istemem. Bütün medyada bunlar yazılıyor. Rıdvan Dilmen de TFF'den maaş konusunu söyledi ama son yayınında dile getirmedi."

"İFTİRA ATILIYOR"

Fatih Altaylı’nın canlı yayındaki iddialarına Ersin Düzen’den sert tepki geldi. Düzen, Altaylı’nın iddialarına Stadyum programında verdiği yanıtta şunları söyledi:

Bu zamana kadar Allah'a şükür alnım yere bakmadı. Geçmişimde bir tane lekem olmadı. Benimle ilgili TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL para alıyor diye ekrandan iftira atıyorsun. Eğer bu iftirayı ispatlarsan, bundan sonra Türkiye'de Ersin Düzen'in yüzünü görmeyeceksin. İspatlayamazsan sen ne yapacaksın? Kolay mı bu kadar iftira etmak? 10'da birini almıyorum kardeşim.Bırak ayda 500 bin TL'yi. Kim bu parayı kazanıyor? Bugün benim son yayınım olsa dahi ben bu ülkede onurumla yaşadım. Ben bu ülkede lekem olmadan yaşadım. Anamın, babamın dualarıyla, tırnağımla kazıya kazıya geldim. Benim meslek kariyerim 1992'de başladı. 4 sene üniversite okudum. Birilerine iftira atarak yok edemezsiniz.  "Bu benim son yayınım olsa bile ben bu konuşmayı yaptım. Bende bu yürek var. Burama geldi artık. Sürekli insanlar birbirlerine iftira atıyor." 

18 yaşındaki Furkan Celep sosyal medyadan not bırakarak intihar etti

CANLI YAYINDA ERCAN TANER'İN TELEFON NUMARASINI PAYLAŞTI

Bloomberg canlı yayınında Altaylı, bir anda Ercan Taner'i hedef alarak "Ercan Taner kafan mı iyi? Beni arıyormuşsun, açmıyormuşum. Ulan telefon burada duruyor. Kim bilir hangi numarayı arıyorsun? Ercan Taner bu akşam iş tuttuğun çeteye laf ettim diye mi hakaret ediyorsun. Seninle yargıya gideceğiz kardeşim. Ercan Taner'e birileri 'Fatih Altaylı'ya saldır' talimatı veriyor. Benim yayında olduğumdan bile haberi yok. Böyle utanmaz bu adamlar." ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak: Babamdan nefret ettim

TANER DE ALTAYLI'NIN NUMARASINI PAYLAŞTI

Deneyimli spiker Ercan Taner'in, Fatih Altaylı'nın Ersin Düzen ile ilgili "TRT'den aylık 400 bin TL kazanıyor" ifadelerinde geçen 'Ersin' ismini 'Ercan' olarak anladığı ve bu nedenle Altaylı'yı hedef aldığı öğrenildi. Ercan Taner sosyal medya hesabından Fatih Altaylı'ya ilişkin sert Tweetler attı. Taner de Fatih Altaylı'nın numarasını paylaştı.

Son 15 ayda yapılan anketlerin ortalaması paylaşıldı: AKP-MHP rüya görüyor!

Diğer yandan HaberTürk editörü Ayhan Şensoy da Ercan Taner'in Fatih Altaylı'yı aradığını ve özür dileyerek tweetleri kendisinin atmadığını söylediğini bildirdi.Şensoy, şu paylaşımlarda bulundu:Ercan Taner program sonrası Fatih Altaylı'yı aradı ve o twitleri kendisinin atmadığını söyledi. Altaylı'dan özür diledi.

Fatih Altaylı: Taner'in numaramı Twitter'dan paylaşması ile 11 bin mesaj geldi

Fatih Altaylı ile Ercan Taner kavgasından sonra Fatih Altaylı açıklama yaptı. 

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Ercan Taner'in sosyal medyada telefonunu paylaşmasına yönelik olarak, "Ercan Taner sayesinde sosyal medyadaki ortalamanın ne kadar feci olduğunu bir kez daha görme ve test etme imkanım oldu. Açık söyleyeyim memlekete güvenim bir kez daha sarsıldı.

'O kuryenin' merak edilen eniştesi ve teşkilatı ortaya çıktı: O an kendimi çok yalnız hissettim

Telefon numaram Pazartesi gecesi alenileşti. Beklendiği üzere o gece mesaj ve telefon yağmuru başladı. Gece yarısından sonra benim telefonu kapattığım 03.00’e kadar 11 bin whatsapp mesajı geldi." diye yazdı.

Fatih Altaylı, telefonlarının bir sonraki gün de susmadığını ve sürekli mesaj geldiğini belirterek, "Birinci gün anlarım, hadi ikinci gün de anlarım ama 3 gün boyunca açılmayacağını ve okunmayacağını bile bile mesaj atmak ve aramak nasıl bir kafadır, nasıl bir zekadır, nasıl bir beyinsizliktir. Bu sabah itibarıyla numarayı iptal ettirdim. Yeni bir numara aldım.

Ahmet Hakan bu defa Cem Yılmaz'ı hedef aldı: Bu ne abi, espri mi şimdi bu?

Ama sosyal medyanın nasıl bir batak olduğunu da bir kez daha gördüm. Sosyal medyayı ciddiye alanlara söyleyeyim. Elbette çok zeki, çok akıllı, çok fırlama, çok düzgünler de var aralarında ama. Ortalama zeka Aziz Nesin’i haksız çıkaracak cinsten. O yüzde 60 demişti ya. Rahmetli sosyal medyayı görmemişti. İyimserliği oradan." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın suç duyurusunda bulunduğu Fatih Portakal hakim karşısına çıktı

Ersin Düzen tartışmasına CHP'li Yarkadaş da yeni bilgilerle girdi: Tuz koktu derhal istifa etmeli

Editör: TE Bilişim