Gazete Emek- Son günlerde sadece magazin ve AKP'ye yakınlığı ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses bu defa çocukları ile gündeme geldi. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sunduğu Sorgu Sual'e konuk oldu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, babası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çıtak'ın bu açıklamalarına babası Tatlıses cevap verdi. 

CNN Türk'te yayımlanan Sorgu Sual'de Merve Şahin ve Melis Özkan'ın sorularını yanıtlayan Dilan Çıtak Tatlıses, "İbrahim Tatlıses'ten nefret ettiğiniz bir an oldu mu?" sorusuna, "Evet ettim. Ayrımcılık yaptığı zaman. Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığı zaman." yanıtını vermişti. Bu yanıtıyla magazin gündemini sallayan Çıtak'a babası İbrahim Tatlıses'ten yanıt geldi.

"O ZAMAN HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKSÜN"

Söylemezsem Olmaz programında yaşananları yorumlayan Seren Serengil'e İbrahim Tatlıses'ten mesaj geldi. Serengil'in iddiasına göre Tatlıses, kızının hakkındaki söylemlerine, "Siz her şeyi bilmiyorsunuz, bilemezsiniz! Ben çocuklarımın hakkında nasıl konuşurum bir baba olarak? Sadece onların anlattıklarını üzülerek dinlerim. O zaman herkes eteklerindeki taşları döksün." ifadelerini kullandı.

Cansu Dere: Personel odasında geçirdiğim o geceyi hiç unutamam

"BABAM AYRIMCILIK YAPTI"

Genç şarkıcı, programda Tatlıses’in kızı olmasının kariyerini olumsuz etkilediğinden de bahsetti: “İbrahim Tatlıses’in kızı olmasaydım 2 değil, 13 şarkı yapardım. Bu durum birçok prodüktörün benimle çalışmasını engelledi. Kızı olmasaydım daha çok işbirliği yapardım.”

Programda, “İbrahim Tatlıses’ten nefret ettiğiniz bir an oldu mu?” sorusuna ise Dilan Çıtak Tatlıses, “Evet, çok an olabilir. Ayrımcılık yaptığı zamanlar” cevabını verdi.

İBRAHİM TATLISES'İN KADINLARA OLAN TAVRINDAN RAHATSIZ

Tatlıses, nişanlısı Levent Dörter’le ilişkisinin en başında aldatıldığını itiraf etti: “İlişkimizin başlarında aldatıldım. Ben,çekilmez bir kadınım. Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adamın başına gelmiş en büyük belayım. Bana katlanıyorsa, onun için gerçekten özelimdir.” Genç şarkıcı, babasının çapkınlık ve kadınlara olan tavrını eşinde görmek istemediğini de sözlerine ekledi.

Fatih Altaylı, Ercan Taner ve Ersin Düzen canlı yayında kavga etti: Numaralar paylaşıldı

"İDO TATLISES BENİ KISKANDI"

Kardeşler arasında bir kıskançlık oldu mu? sorusuna ise Çıtak, "Evet çevreden onun sesinin çok kötü olduğunu söylediklerinde etkilenmiş olabilir ve beni kıskanmış olabilir" dedi. İdo'yu babası büyüttüğü için hiç kıskandınız mı? sorusuna ise "hayır hiç kıskanmadım. Çünkü benim çok güzel bir babam vardı zaten. İbrahim Tatlıses benim sadece biyolojik babamdır. Kalbime sorduğumda benim gerçek babam Cem Çıtak'tır." diye konuştu.

"İBRAHİM TATLISES EGOLARININ İÇİNDE KAYBOLMUŞ"

Ahmet Hakan bu defa Cem Yılmaz'ı hedef aldı: Bu ne abi, espri mi şimdi bu?

"İbrahim Bey için tam olarak ne hissediyorsunuz?" sorusuna ise Çıtak, "Onu iyi bir sanatçı olarak görüyorum. Hiçbir şekilde baba hissi yok bende. Babamız bize 'siz' diye hitap edin diyor. Onun için bütün çocukları ona 'siz' diye hitap eder. O egosal bir türlü davranışların içinde kaybolmuş olabilir." dedi. 

Merve Şahin'in "Suya ulaşmak için, su içmek için kaç adım atıyorsunuz?" sorusuna "Çok adım atmıyorum" yanıtını verdi. Melis Özcan, Afrika'da insanların suya ulaşmak için 6 saat yürüdüklerini belirtip Dilan Çıtak adına Tanzanya'da bir kişinin ömür boyu su, tohum ve enerji ihtiyacını karşıladıklarını açıkladı. Gözyaşlarına hakim olamayan Dilan Çıtan  ağladı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Editör: TE Bilişim