Gazete Emek- Dilmen, Şampiyonlar Ligi'nde 2024 yılında değişecek statüye dikkat çekerken, Türkiye'nin 3 yıl içinde ilk 10 ülke arasına girmesi gerektiğini söyledi.

Altın fiyatlarında hızlı düşüş! Uzmanlardan altın konusunda kritik uyarı

Dilmen, bununun gerçekleşmemesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne direk gitme ihtimalinin kalmayacağını hatırlattı. Rıdvan Dilmen'in Galatasaray yöneticisine söyledikleri ise gündem oldu. 


"2024 YILINDA STATÜ DEĞİŞECEK"


Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada "Şampiyonlar Ligi formatının değiştirilmesi söz konusu. Haberi düştü ama kimse ciddiye almıyor. 2024 yılında statü değişecek. ABD'li bir fon, Liverpool ve Manchester United'ın sahipleri, 15 dünya devinin olmasını istiyor.

Acun Ilıcalı'nın son açıklamalarından sonra binlerce kişi #yalakaacunilıcalıdefol kampanyası başlattı

5 tane de değişenli olmak üzere yeni bir lig isteniyor. UEFA ve FIFA'dan çıkmayı düşünüyorlar. Ayak bastı parası 300 Milyon Euro! Diğer 5 kulüp ise 200 Milyon Euro alacak. UEFA ve FIFA diğer ligleri düşünüyor, 'İmzanız var, olmaz' deniyor. Bu yüzden format değişecek." dedi.

Beşiktaş taraftarları isyan etti: #UefaTurkishFootballCheckOver


Dilmen'in maç hakkındaki açıklamalarından satır başları ise şöyle:

Sosyal medyada yeni popüler uygulama Clubhose; Binlerce kişi Clubhouse kullanmaya başladı


"Gol iptali var. Hakem az daha kendi başına iç açacaktı. İkincisi net faul. Altay'a faul var."


"FENERBAHÇE ALTIN BULDU"


"Geçen haftaki futbol bütün Fenerbahçe taraftarları ve kamuoyunu tatmin ediciydi. Rakipten kaynaklı mı şeklinde sorular vardı. Oynatmayan bir Fenerbahçe vardı. Bugün daha farklı ve dirençli bir Rizespor vardı. Eksiklerine rağmen -ki, çok eksiği vardı. Buna rağmen 3 puana gelen bir Sumudica var. İlginç gerçekten. Pandemi döneminde tribünden en çok maç izleyen olabilir. Fenerbahçe altın buldu."


KIRMIZI NEDEN ÇIKMADI?


"Ersin Destanoğlu aynı pozisyonda atıldı. Ancak hakem oynattı. Net görüyorsanız bayrağı kaldırın. Fenerbahçeli oyuncu ve kaleci Gökhan sakatlanabilirdi. Ofsayt olmasa kırmızı verecekti. Ofsaytsa, kırmızı göstermemen mi gerekiyor?"

Avrupa'da FİFA ve UEFA'ya alternatif 'Süper Lig'! Avrupa'nın en büyük kulüplerinin projesine FİFA'dan sert cevap


DERBİDE DEĞERLENDİRİRİZ


"Attila Szalai'nın performansını Galatasaray maçında değerlendireceğiz. Derbide nasıl oynayacak, göreceğiz. Bright Osayi-Samuel için de bekleyelim. Bright Osayi-Samuel gibi oyuncular rakibe çok kart göstertir."


RIDVAN DİLMEN'DEN GALATASARAY YÖNETİCİSİ MAHMUT RECEVİK'E:


"Türkiye'de kutuplaşma had safhada. Ancak birileri düğmeye basıyor. Sivil toplum örgütleri kim? Futbol. Futbolda fanatizm var. Dün akşam yaşadığım olay. Bireysel kabul etmeyin. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi akşam tweet atıyor. Mahmut Recevik. Onyekuru oyuna girince, rakip takım diyecek ki bekler sert oynasın ama yapamasınlar. Şerefim üzerine yemin ediyorum. Onyekuru veya herhangi bir sporcuyla ilgili böyle demem. Be kardeşim niye kışkırtıyorsun! Sen böyle yapınca ne oluyor biliyor musun?" "Galatasaray yöneticisi Mahmut Recevik'e sesleniyorum. Bu tweeti sildin? Salla, sonra özür dile. Yok öyle! TFF yöneticisine ana avrat küfür et, özür dile. Böyle bir şey demişsem ben istifa edeceğim. Sen edecek misin? Yiyorsa et!"

Devre arası transfer dönemi sona erdi: Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yıldız transferleri yaptı


Galatasaray, deplasmanda Gaziantep’i 2-1 mağlup etti ve sarı - kırmızılıların golleri Henry Onyekuru’dan geldi. Dilmen, bu karşılaşmanın ardından yaptığı yorumlarla ilgili bir paylaşımda bulunan Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik'e tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın son açıklamalarından sonra binlerce kişi #yalakaacunilıcalıdefol kampanyası başlattı

ULTRASLAN'DA ARKADAŞLARIM VAR"

Galatasaraylı taraftarlara seslenen Rıdvan Dilmen "Şerefim üzerine yemin ederim, sporcu sağlığı benim için çok önemli. Yunan Milli Takım oyuncusu için bile demem. Sen neden kışkırtıyorsun. UltrAslan önemli taraftarlarından biri, kurucuları da arkadaşlarımdır. Benim için bir bildiri yayımladılar. Onların hepsi dostum, arkadaşım. Ben bunları söylediysem, istediğini söylesinler. Çünkü Galatasaray sizin için daha değerli. Savcılarımıza sesleniyorum, zaten resmi başvuruda bulunacağım. Sosyal medya için profesyonel arkadaşlarım var. Gereken başvurular yapılacak" diye konuştu.

GALATASARAY SANA MI KALDI?"

Mahmut Recevik'e yönelik sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen "Sen kaç yaşında adamsın? Sen niye yalan söylüyorsun? Koskoca Galatasaray Kulübü sana mı kaldı? Bu sözleri söylediğimi kanıtlarsam, bir daha televizyona çıkmayacağım. Sen yöneticiliğe devam edecek misin? Yüreğin yetiyorsa... Ben burada para kazanıyorum, yiyorsa istifa et. Bu işler yurt dışına kadar uzanıyor, haber siteleri siz buna uymayın. Bununla ilgili tweet atanları pazartesi günü mahkemeye vereceğim. 1905 yazan kulübe eşşeklik yapacağım öyle mi? Haddime mi? Biz futbolcuyuz, kulüpler efsane." dedi.

Ünlü oyuncunun tecavüz itirafı ülkeyi karıştırdı; Tepki yağdı

"İRFAN CAN KAHVECİ'DEN BANA NE!"

Rıdvan Dilmen son olarak "Ayrıca İrfan Can Kahveci'yi bir kere burada gördüm. Hayatımda telefonla konuşmadım, bir yerde de tesadüfen karşılaşmadım. Siz kafayı mı yediniz? Sanki ben 20 Milyon Euro para vereceğim. Banttan oynuyorsunuz." diyerek sözlerini noktaladı.


Recevik ne demişti?


Recevik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Onyekuru oyuna girince, rakip takım diyecek ki 'Bekler sert oynasın' ama yapamadılar! Bunu diyebilmek ve düşünmek için şeytan zekasına gerek yok, kötü olmak ve iyi niyetli olmamak yeterli ama yapamadılar derken 'Niye yapmadınız, yapmalıydınız' demek istiyor herhalde'' ifadelerini kullandı.


Dilmen ise bu konu hakkında, ''Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik bir tweet attı. Bundan 1 ay önce TFF yöneticisine küfür etmişti. Ben sporculuk yapmış bir insanım. Şerefim üzerine yemin ederim, sporcu sağlığı benim için her şeyden önemli. Sen niye kışkırtıyorsun insanları?'' dedi.


ultrAslan ile görüşeceğini de söyleyen Dilmen, ''ultrAslan Türkiye’nin en etkili taraftar gruplarından biridir. Kurucuları da benim 30 yıllık arkadaşlarımdandır. Onlar da bugün bir bildiri yayınlıyorlar. Neredeyse dernekleri gideceğim, ‘Dolduruşa gelmeyin’ diyeceğim'' şeklinde konuştu.


‘Neden yalan söylüyorsun?’


Recevik’e yönelik tepkisini sürdüren Dilmen, ''Mahmut Recevik, kaç yaşında adamsın, neden yalan söylüyorsun? Koskoca Galatasaray Kulübü sana mı kaldı? Galatasaray yöneticisinin ve tweet atan o sitenin Türkiye’ye ne yapmak istediklerini devlet ortaya çıkaracaktır inşallah'' ifadeleri ile sözlerini noktaladı.


Dilmen'in kendisiyle ilgili attığı tweet için tepki gösterdiği hesaptan da özür paylaşımı geldi. Özür metninde, ''Dün akşam hesabımızdan sehven paylaşılan ve yalan olduğu anlaşılır anlaşılmaz kaldırılan paylaşım ile ilgili Sayın Rıdvan Dilmen'den özür dileriz. Söz konusu paylaşımı yapan moderatör ile hesabımızın ilişiği kesilmiştir'' denildi.

Editör: TE Bilişim