Gazete Emek- Fenerbahçe’nin Mesut Özil’i transfer etmesinde TV 8 ve Exxen platformunun sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı başrol oynamıştı. Acun Ilıcalı'ya Galatasaray taraftarları sosyal medyadan sert tepki gösterdi. 

Bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Binlerce Galatasaray taraftarı Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. 

Altın fiyatlarında hızlı düşüş! Uzmanlardan altın konusunda kritik uyarı

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinde büyük pay sahibi olduğu bilinen Acun Ilıcalı detayları anlattı.

Ilıcalı, Max Kruse'nin Fenerbahçe'den gidişinin Mesut'un transferinin önünü açtığını ifade ederken, Alman oyuncunun ayrılmaması halinde Mesut'un transferinin zor olacağını belirtti.

İşte Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar;

Başkan beni çok onure etti ama bu transferin olmasının birinci sebebi başkanımız Ali Koç'tur. 

Bir kulüpte kararları başkan alır, başkan istemese hepimiz toplansak Mesut Özil'i alamayız.

Serbest bırakılan Boğaziçi öğrencileri gözaltında yaşadıklarını anlattı: Cinsel tacize maruz kaldım

Başkanın hayata bakışı başka. Başkanlık konumu kolay değil, o konumda insan ister istemez yalnızlaşıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş başkanlığı çok önemli konumlar.

Rahmetli Özhan Canaydın bana zamanında anlatmıştı, "Acun başkan olunca öyle bir enerji alıyorsun ki anlatamam" demişti.

Beşiktaş taraftarları isyan etti: #UefaTurkishFootballCheckOver

"ALİ KOÇ BENİ GURURLANDIRDI"

Ben elimden geleni yaptım Mesut Özil transferi için, evet. Başkanın sürekli benden bahsetmesi beni çok gururlandırdı, o da Ali Koç'un farkı aslında.

"TARAFTARLAR AÇISINDAN NEGATİF BİR DURUMDU"

Bazen şartlar oluşur. Bir olayda tüm şartlar tek tek oluşmaya başlar. Benim de başıma çok geldi. Benim TV8'i almam da bir şartların oluşmasıydı. 

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray yöneticisine canlı yayında sert sözler: Yiyorsa istifa et

Fenerbahçe'nin 10 numarası vardı, Max Kruse. Kruse, bir anda çekti, gitti. Taraftarlar ve kulüp açısından negatif bir durumdu.

“MESUT’U ZOR GETİRİRDİK”

Kruse 10 alacağının 8'ini almış, 2'yi alamadığı için mahkemeye gitti falan, tatsız bir durum oldu. O da önemli bir oyuncuydu, gitti, dünya yıldızı geldi. O gitmeseydi, Mesut'u getirme şansımız çok zordu. Öyle olsa teknik kadro belki "Kruse ne olacak?" derdi.

DOMİNİK'TE ADAY OLSAM KESİN SEÇİLİRİM

Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor' yarışmasının çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu ülkeyle ilgili dikkat çeken bir itirafta buldu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine doğru; maçın hakemi belli oldu, ilk 11'ler netleşiyor

Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' programı le gündemde olan Acun Ilıcalı, Can Tanrıyar ile birlikte Uçankuş TV'de Lerzan Mutlu ve Erol Köse'nin sunduğu 'Pişti' programına konuk oldu.

"ESKİ KÖYDE KRALIM"

Başarılı televizyoncu, "Dominik'te bana en çok 'papa' (baba) derler. Gören herkes 'papa' diyor. Adaylığımı koysam seçilirim. Şimdi zengin köyüne geçtik. Eski çekim yaptığımız köyde kralım. Köyün yarısı bizde çalışıyordu zaten. Orada talihsiz olaylar yaşadık, çok sevdiğim bir arkadaşımızı kaybettik. O olaydan sonra orada daha fazla yaşamak istemedim. Dominik'in güneyine gittik.

Ünlü oyuncunun tecavüz itirafı ülkeyi karıştırdı; Tepki yağdı

Oraya uzak bir yer, 300 km mesafe var. Şimdiki yer daha çok sosyete, çok zenginler var" ifadelerini kullandı.

"FİLMİ SEN ÇEVİR ACUN"

Babasıyla yaşadığı bir anıyı anlatan Acun Ilıcalı, "Babam benimle hep övünürdü. 'Bu Acun farklı. Bir şey olacak ama ne olacak bulamadım' derdi. Babamın çok önemli bir lafı vardır, hiç unutmam. Çok fazla TV seyreden biri değildi. 'Baba çok güzel bir film var seyretsene' dedim. Döndü bana 'filmi sen çevir Acun, bırak filmi' dedi.

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaptığı Boğaziçi paylaşımını yoğun küfür üzerine sildi

O gün söylediği benim hayat çizgimmiş sonradan anladım garip bir durum oldu" şeklinde konuştu.

ACAYİP MUTLULUK VERİCİ

Fortuna Sittard ile hedefimiz 12. olmaktı ve şu an 11. sıradayız. Yeni bir hedef bulmamız lazım. Çok iyi gidiyor takım. Sonuncuyduk ilk beş hafta tamam mı? Altıncı hafta sonuncuyuz. Hoca ile görüş ayrılığına düştük. Yollarımızı ayırdık. Yardımcı hoca ile konuşurken hocadan bir elektrik aldık. Bizim görüşlerimiz ile aynı görüşte olması, adama bir şans vermemiz gerektirdi.

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara, koronovirüs salgınında normalleşme için tarih verdi

Şans verdik. Takım onu yeniyor, bunu yeniyor. 7 maç, 5 galibiyet. Hollanda lig lideriyiz. Acayip mutluluk verici.

İNGİLTERE'DEN BİR TAKIM ALMA İHTİMALİM VAR

Futbol takımlarında ülke ekonomisi çok yüksek bile olsa, nüfus diye bir çarpan var aslında. Hollanda 12, 13 milyonluk bir ülke iken ancak Türkiye'nin yakınına yaklaşabiliyor. O yüzden öyle çok büyük bir ekonomi şu anda yok ama İngiltere'de bir takım alma ihtimalim var. O zaman farklı şeyler olabilir.

Aleyna Tilki: Bütün vücudum kitlendi, yürüyemiyorum

Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım da olabilir. İngiltere'de maç seyret hayatın değişir. O maçlar, seyirciler, inanılmaz bir şey.

GALATASARAY TARAFTARLARINDAN ACUN ILICALI'YA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Acun Ilıcalı'nın Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelmesinde oynadığı role karşı Galatasaray taraftarları sosyal medyadan kapmanya başlattı. Binlerce kişi #yalakaacunilıcalıdefol kampanyası ile Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. 

PTT'nin 'ucuz' diye sattığı ayçiçeği yağı, yüzde 21 daha pahalı çıktı

ACUN ILICALI'DAN SONRA EMRE BOL'A TEPKİ

Galatasaray sosyal medyadan A Spor yorumcusu Emre Bol'a da sert tepki gösterdi. Bol'un yanlı yorumlarını protesto eden Galatasaray taraftarları A Spor için boykot çağrısı yaptı. 

Editör: TE Bilişim