Gazete Emek- Türkiye'de kış soğukları başladı. Bazı kentlere kar da yağmaya başladı. 31 Aralık'ta yeni yıla girecek olanlar hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. İnternetten en çok yılbaşı hava durumu nasıl olacak? soruları soruluyor. İşte Türkiye geneli yılbaşında il il hava durumu...

Türkiye geneli yeni yıla girerken soğuklar artacak. Bazı kentlerde kar yağışı olacak bazı kentlerde ise kuru soğuklar olacak. Yeni yıl kutlamaları için dışarı çıkacaklar hava durumuna bakıp öyle çıkmalı. 

İstanbul'da 31 Aralık'ta hafif yağmur olacak. Gündüz 8 derece gece ise hava 5 derece olacak. Dışarı çıkacaklar sıkı giyinmeli yoksa 2023'e hastalıkla girebilir. 

İşte istanbul'da 15 günlük hava durumu

ANKARA YENİ YILA SOĞUKTAN GİREMEYEBİLİR!

31 Aralık'ta yeni yıla girerken Başkent Ankara'da ise ayaz soğukları olacak. Ankara'da yeni yıla evde kaloriferlerin dibinde girmenizi tavsiye ederiz.

Yılbaşını evde geçireceklere özel en iyi 18 yılbaşı film önerisi

Ankara'da az bulutlu olacak hava ama gündüz 3 derece olsa da gece eksi 8 dereceye kadar sıcaklık düşecek. Buz gibi bir havada Ankara 2023'e merhaba diyecek. İşte Ankara'da son 15 günün hava durumu:

İZMİRLİLER YILBAŞINA DIŞARIDA GİREBİLİR

Yılbaşı gecelerinin en eğlenceli geçtiği kentlerden biri ise İzmir. İzmir'de 31 Aralık gündüz havalar fena değil. Gündüz güneşli 14 derece olacak. Gece ise hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşecek. İzmirliler üzerine kaban ve montlarını alıp yılbaşını dışarıda kutlayabilir. İşte İzmir'de 15 günlük hava durumu:

DİYARBAKIR 2022'Yİ SOĞUK BİR ŞEKİLDE UĞURLAYACAK

Türkiye'nin batısında olduğu gibi doğusunda da soğuk bir yılbaşı gecesi olacak. Diyarbakır'da kış ayazı hakim olacak. Diyarbakır'da 31 Aralık'ta gündüz sıcaklık 3 derece gece ise eksi 3 derece olacak.

En güzel Kürtçe yeni yıl mesajları - 2023 yılbaşı "Sersala te pîroz be"

Diyarbakırlılar gündüz ciğer yiyerek 2022'nin gidişini kutlayabilir. 2023'in gelişi ise politika gibi çok soğuk bir şekilde başlayacak. İşte Diyarbakır'da 15 günlük hava durumu:

VAN'DA 2023'E SOĞUK NEDENİYLE BATANİYE ALTINDA GİRECEKSİNİZ

Doğu Anadolu'nun en büyük şehirlerinden biri olan Van'da ise yılbaşı gecesi çok soğuk olacak. 31 Aralık'ta Van'da hafif kar yağışı var. Gündüz eksi 1 gece ise eksi 5 derece olacak. Van'ın yüksek kesimleri ise çok daha sert hissedecek soğuğu.

En lezzetli yılbaşı hindisi tarifi: Yılbaşı hindisi nasıl yapılır?

Vanlılar diğer yıllar gibi 2023'e de evde bataniyenin altında ellerinde kumanda ile girecek. İşte Van'da 15 günlük hava durumu: 

ADANA'DA 31 ARALIK GÜNEŞLİ VE SICAK OLACAK

Akdeniz ve Çukorova'nın başkenti Adana'da ise 31 Aralık günü sıcak olacak. Adana'da gündüz güneşli 15 derece olacak gece ise 3 dereceye kadar düşecek. Adanalılar gündüzden yılbaşı işlerini halledebilirlerse iyi olur. 2022'nin bir hayrını görmeyen Adanalılar 2023'e de soğuk girecek. Ama Van ve Ankara'da yaşayanlara göre yine de kendilerini şanslı görebilirler. İşte Adana'da son 15 günün hava durumu:

TRABZON YENİ YILA YAĞIŞLI GİRECEK

Karadeniz bölgesinin geneli ise 2022'ye yer yer yağışlı ama çok soğuk olmayan bir hava ile veda edecek. Trabzon'da 31 aralık yağışlı olacak. Gündüz 4 derece olacak hava sıcaklığı gece ise 1 dereceye düşecek. Trabzonluların alışık olduğu bir hava durumu olduğu için sürpriz olmayacak. İşte Trabzon'da 15 günün hava durumu:

Türkiye'nin diğer bütün kentlerinde 15 günlük hava durumu için bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim