Gazete Emek- İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Etiler'de bir restoran çıkışı görüntülenen oyuncu Cansu Dere "Rol gereği aldatılan bir kadını oynuyorsunuz, sizin de başınıza geldi mi" sorusuna "Elbette, tabii ki ama tepkiler aynı değildir" diye yanıt verdi.

Rol aldığı yeni dizi 'Sadakatsiz' dizisi hakkında da konuşan Dere, "BBC'nin orjinal bir işi. Biz de Türkiye'ye uyarlıyoruz. İlgi çektiyse ne güzel. Değişik bir şeyler yapıyoruz. Çok da konuşmak istemiyorum. Setimiz çok keyifli" diye konuştu.  

Cansu Dere: Personel odasında geçirdiğim o geceyi hiç unutamam

Dere, "Rol gereği aldatılan bir kadını oynuyorsunuz, sizin de başınıza geldi mi?" sorusuna "Elbette, tabii ki ama tepkiler aynı değildir" dedi. "Peki aldatıldığınızı ne yoluyla öğrendiniz?" sorusuna ise, "Yok o kadarını nasıl söyleyeyim şimdi ama tepkiler ayrıdır. Oynadığım karakterle benim tepkiler farklıdır. Orda bir çocuğumuz vardır" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı, medyadaki 'rantları' tek tek açıkladı: Bunları ortaya döktüm diye bana saldıracaklar

CANSU DERE SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz Twitter gündemine 1. sıradan hızlı bir giriş yaptı. Çarşamba günlerinin yeni gözdesi Sadakatsiz bomba gibi düştü sosyal medyanın gündemine. "Doctor Foster" adlı dizinin uyarlaması olan Sadakatsiz'de Cansu Dere Asya karakterine, Caner Cindoruk Volkan karakterine hayat veriyor.

Alattin Çakıcı ve Acun Ilıcalı'nın yeni planı! Siyasi parti temsilcileri harekete geçti

ASYA KAREKTERİ

Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya başarılı bir doktor. Caner Cindoruk ise Asya'nın eşi Volkan karakterine hayat veriyor. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin Ali adında bir de oğulları bulunuyor. Ali karakterine de Alp Akar hayat veriyor. Asya'nın eşi Volkan'ın atkısında gördüğü sarı saç teliyle başlıyor

Kaynak: Gerçek Gündem

Editör: TE Bilişim