Gazete Emek- Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan programına katılmak için de 1 milyon avro isteyemesiyle gündeme gelen şarkıcı Ajdar, Erbil'de bir festivale davet edildi. Ajdar'ın sahne almak için bu sefer de 5 milyon avro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik koruma, 25 otomobil talep ettiği öğrenildi. Ajdar'ın bu talepleri sosyal medyada gündem oldu. 

CNN Türk’te Altan Tan ile Hulki Cevizoğlu arasında PKK kavgası: Cevizoğlu yayını terk etti

 Ajdar, 2003 yılında katıldığı Popstar yarışması ile popüler olmuştu.

TIKLAYIN- “Tansu Çiler, AKP ile siyasete geri dönüyor”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’DAN 1 MİLYON AVRO İSTEDİ

Şarkıcı Ajdar, daha önce de Armağan Çağlayan YouTube kanalında yayınlanan 'Gör Beni' programına davet edildi ve programa katılmak için  1 milyon Avro istediği ortaya çıktı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Armağan Çağlayan durumu şu sözlerle anlattı:

"Gününüzü şenlendireyim mi? Gör Beni’de konuk etmek içim Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 Milyon Avro istedi"

CANAN KAFTANCIOĞLU DA DAHİL OLDU

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Çağlayan'ın paylaşımına "Beni bir kahveye kandırmış mı oluyorsun bu durumda. Ayrıca numaranı da değiştirmişsin kahve alacağımı bile tahsil edemiyorum:)" yanıtını vererek sosyal medyada gündem olan "Ajdar 1 milyon Avro istedi" açıklamasına dahil oldu.

TIKLAYIN -Banu Güven ile Nedim Şener'den Twitter üzerinden sert tartışma: Nedim yazanı iyi oku

"BEN STARIM, YARDIM İÇİN DEVLETE BAŞVURUN"

Ajdar, TikTok'ta canlı yayın açan Ajdar, yayına aldığı annenin engelli kızı için manevi yardım istemesini sert bir dille geri çevirdi.  

Yayına bağlanan genç kadının engelli kızı için manevi desteğini istediği Ajdar, "Yardım kuruluşu değil burası. Ben bir starım biliyorsun. 20 yılımı verdim. Hayranlarımla görüşüyorum. Sen kızın için devlete başvur. Allah sağlık versin sana da kızına da devlete başvurabilirsiniz. Sesinizi o şekilde yükseltebilirsiniz" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim