Gazete Emek- Gökçek'lerin televizyonu olan Beyaz TV'de kavga büyüyor. Daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle televizyondan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu defa dönerek Ertem Şener'in işine son verdiği iddia edildi. 

Beyaz TV Spor Müdürü ve Beyaz Futbol ile Derin Futbol programlarının sunucusu Ertem Şener, iktidar partisine yakın yayın politikasıyla bilinen Beyaz TV'den ayrıldığını duyurdu.

Erdoğan'a övgüler dizen Serdar Ortaç: Babam CHP'liydi ben ise Başkan Erdoğan'ı seviyorum

Ayrılık kararını sosyal medya hesabı Twitter'dan duyuran Şener, açıklamasında şunları söyledi:

"Kamuoyuna açıklamam; Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün “KENDİ İSTEĞİMLE” yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim."

Alattin Çakıcı ve Acun Ilıcalı'nın yeni planı! Siyasi parti temsilcileri harekete geçti

Ertem Şener'in Beyaz TV'den gönderildiğine ilişkin iddialar ortaya atılmıştı.

Canlı yayında Barış Yarkadaş ile Mete Yarar arasında kavga: Ağzını burnunu oynatma terbiyesiz

Bazı kaynaklarda ise  Ertem Şener'in 'sözleşme şartlarına uymadığı' gerekçesiyle çıkışı verildiği belirtildi.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"7 yıldır Beyaz TV Spor Müdürü görevi yapan, aynı zamanda Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarını sunan Ertem Şener ve ekibinin pandemi döneminde işe gelmedikleri halde maaş almaya devam etmeleri çalışanlar arasında huzursuzluğa neden olmuştu.

Fatih Altaylı, medyadaki 'rantları' tek tek açıkladı: Bunları ortaya döktüm diye bana saldıracaklar

Çalışanlar, “Ertem Şener koronavirüs nedeniyle işe gelmiyor ve buranın spor müdürü gözüküyor ama Youtube'da ve TV8'de çalışıyor. Üstüne ona maaş veriyorsunuz bu adaletsizlik değil mi" diyerek kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek'e rahatsızlıklarını dile getirmişti.

Kadın Gazeteci, Facebook'ta sorumlunun kim olduğunu yazdıktan sonra kendisini yaktı

Uzun süredir devam eden bu durum bugün Beyaz TV'de bir ayrılıkla sonuçlandı ve 2013 yılından bu yana kanalda hem spor müdürlüğü, hem de program sunuculuğu yapan Ertem Şener'in 'sözleşme şartlarına uymadığı' gerekçesiyle çıkışı verildi.

Ayrılığa ilişkin bir başka iddia ise Boşnak kökenli yurttaşlar için kaba ifadeler kullanan ve TV'den uzaklaştırılan Rasim Ozan Kütahyalı'nın tekrar Beyaz TV'ye geri dönmesi nedeniyle Şener'in gönderildiği yolunda.

ERTEM ŞENER BEYAZ TV'DEN NEDEN AYRILDI?

Sinan Engin ise 3 Ekim tarihli Beyaz Futbol programında bu ayrılığın sebebini açıkladı. Engin, Şener'in sağlık sorunları nedeniyle Beyaz Futbol'a devam edemediğini belirtti.

Acun Ilıcalı ile Fox TV ve Zuhal Topal arasındaki kavga mahkemede bitti

ERTEM ŞENER'İN YERİNE ONUR YILDIZ

Ünlü spor spikeri Ertem Şener, geçen gün ani bir kararla Beyaz TV'de spor müdürlüğü görevinden istifa etmişti. Tecrübeli spikerin istifası sonrası programları kimin sunacağı sosyal medyada merak konusu olmuştu.

Nusret'in Mehmet Öz karşısındaki zor anları sosyal medyaya damga vurdu

Beyaz TV spor servisinde görev alan Onur Yıldız'ın spor müdürlüğüne getirildiği ve Ertem Şener'in yerine Beyaz Futbol ve Derin Futbol programını sunacağı açıklandı.Sosyal medyada olay uzun süre gündem oldu. 

Yıldız, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından, "Bu gece 23.30'da Beyaz Futbol'da Sinan Engin ile karşınızdayız" paylaşımında bulundu. Beyaz Futbol'da bundan sonra da değişikliklerin olabileceği sinyalleri verildi. 

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim