Gazete Emek- Acun Ilıcalı, 99.5 milyon TL'ye yeni bir uçak satın aldı. Bazı sanatçılar, “Acun, uçak alacağına telifleri öde” diyerek tepki gösterdi.

AKP döneminde Türkiye'de eğlence sektörünün önde gelen zenginlerinden biri haline gelen Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasını gerçekleştirdiği Dominik Cumhuriyeti’ne uçmak için yeni bir uçak aldığı dün haberlere yansımıştı.

Acun Ilıcalı kendisine tepki gösteren sanatçıya dava açacağını açıkladı

UÇAK ALDIĞI HABER ÜZERİNE SANATÇILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Değeri 13 milyon dolar (99.5 milyon TL) olan özel jetini Global Express XRS 2012 model uçakla değiştiren Ilıcalı'yla ilgili bu haber üzerine sanatçılardan tepki geldi.

Ahmet Çakar canlı yayında Acun Ilıcalı'yı eleştirince Ilıcalı yayına bağlandı ve gerginlik yaşandı

Ünlü beste ve söz yazarı Şehrazat başta olmak üzere birçok isim "Önce telif ücretlerini öde" diyerek sosyal medyadan Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı ile şarkılarını kullandığı sanatçılar arasındaki kavga büyüyor: Karşılıklı sert açıklamalar

ACUN ILICALI AHMET ÇAKAR İLE KAVGA ETTİ

Fenerbahçeli oluşuyla bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı yerinden takip edenler arasındaydı. Son günlerde Ali Koç ile aralarının bozuk olduğu iddia edilen Ilıcalı'nın derbiyi izlemesi bu iddiaları çürütmüş oldu. 

Acun Ilıcalı, kendisi hakkında yorumlar yapan spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın, 'Orada hangi sıfatla bulunuyor?' sözleri üzerine canlı yayına bağlandı ve Çakar'a yanıt verdi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mücadeleyi birlikte izledi. Bu ikiliye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de katıldı. Protoldeki bu yerleşim sonrası Acun Ilıcalı da maçı Fenerbahçe'de sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu ile birlikte izledi.

Öte yandan spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, derbiyi stadyumdan takip eden Acun Ilıcalı ile ilgili, "Acun benim arkadaşım, maça girsin. Girmesin demiyorum. Ama ne sıfatla orada maçı izliyor? Covid-19 döneminde belli sayıda kişi alınıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'na soruyorum" şeklinde bir ifade kullanınca, Acun Ilıcalı Beyaz Tv yayınına bağlandı.

Acun Ilıcalı, "Kural böyle değilmiş, şimdi öğrendim diyerek kurtaramazsınız. Şimdi burada çok önemli bir konu var. Ben bir programa katılsam... 3 kişi yayın yapıyor olsak... Reytinglerde bir tek kadınlar ölçülüyor, erkekler ölçülüyor desem ve daha sonra öyle değilmiş desem... Bu ne kadar garipse, Ahmet Hoca'nın şu anda orada böyle bir protokolü es geçip araştırmaması, beni hedef göstermesi, benim değerli ağabeyime hiç yakışmadı" ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, "Bütün Türkiye'nin izlediği bu futbol programında bence 10 dakika ziyan edilmemeliydi. Program için böyle şeyler iyi durmaz. Bir dost olarak söylüyorum" dedi.

Daha sonra Ahmet Çakar, "Sen orada yer almaya layık değilsin anlamında söylemedim. Bir eksiklikten bahsettim. Galatasaray - Fenerbahçe maçında Covid protokolüne göre, kadın kuaförü, tellak katılsın. Protokolde eksiklik var" diye konuştu. 

Ardından Acun Ilıcalı bir kez daha söz alarak, "Ben Ahmet Çakar ile aynı görüşte değilim. O zaman Emre Belözoğlu yönetici değil diye maça mı sokmayacaksınız? Bu yapanlar bunu düşünmüşler. Bu takdiri de kulübün yetkilileri versin. Eğer maça kadın kuaförünü çağırmak istiyorlarsa, o kuaförün de bir faydası vardır kulübe. Kadın kuaförünü lisans verip maça da çıkarabilirler. O ne diyeceksiniz?" dedi.

Acun Ilıcalı, "Ben başkanımızın özel daveti üzerine maça gittim. Sağ olsunlar... Ben Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Demek ki başkanımızın takdiridir. Güzel de bir maç oldu. Bu maçta da beni konuşmayalım yani. Takımın durumunu başka bir zaman konuşuruz. Ben kulüp yetkilisi değil, misafirdim. Galatasaray Başkanı da başta olmak üzere herkes bana çok yakın ilgi gösterdi. Mustafa Cengiz ve diğer yöneticilere de teşekkür ediyorum. Centilmence bir durum vardı. Türk futbolu için ümit veren bir buluşmaydı" açıklamasını yaptı.

'Fenerbahçe'de başkan olmayı düşünüyor musun?' sorusuna da yanıt veren Ilıcalı, "Bütün Fenerbahçeliler olarak başkanımı Ali Koç'tan memnunuz. İleride başkan olup olmayacağımı bilmiyorum. Şu anda bir başkanlık düşüncesi içinde değilim" diyerek sözlerini tamamladı. 

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim