Gazete Emek- Fenerbahçe'nin TFF'ye yaptığı 28. şampiyonluk talebi üzerinden Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sert tartışma devam ediyor. Galatasaray'ın karşı çıkışından sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay GS TV'de Fenerbahçe aleyhine sert ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu ve Galatasaray ile Ali Koç'a cevap verdi

Öncesinde de Galatasaray'ın Twitter hesabından Ali Koç'un FETÖ'ye ilişkin söylediği iddia edilen bir konuşma paylaşıldı. Bu konuşma üzerine Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından Galatasaray'a açık TV'de tartışma programı teklifi yapıldı. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

TIKLAYIN- Uyuşturucudan gözaltına alınan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu, Nevşin Mengü'ye yaşadıklarını anlattı: “Partiyi üzmemek adına aklıma ilk geleni söyledim”

‘TÜRKİYE ÖNÜNDE TARTIŞMAYA DAVET EDİYORUZ’

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün resmi belgeler ve kanıtlarıyla talep ettiği, tarih yok sayılamaz dediği; 1959 öncesi Türkiye Şampiyonluklarına dair tamamen kanıtsız şekilde aleyhte iletişim yapan Galatasaray Kulübü’ne açık teklifimizdir!. İstediğiniz mecrada (isterseniz sizin kanalınızda) ister başkan seviyesinde, ister yöneticiler seviyesinde katılımlarla bu konuyu tüm Türkiye önünde tartışmaya davet ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN- Süleyman Soylu görevden alınacak iddiası! İşte yerine gelecek isim 

TIKLAYIN- Adnan Oktar’dan Süleyman Soylu’ya cezaevinden mektup

‘FENERBAHÇE SON YILLARDA BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK ADINA TFF’YE BAŞVURDU’

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise, "Fenerbahçe, son yıllardaki başarısızlıklarını örtmek ve gündemi değiştirmek adına yakın bir tarihte TFF'ye başvuruda bulunmuştur." ifadelerini kullandı. 

TIKLAYIN- Bahçeli’nin “HDP’den sonra Anayasa Mahkemesi de kapatılsın” sözlerine AKP’ten ilk tepki

Editör: TE Bilişim