Gazete Emek - Ancak Tayfur'un kızı o sahneye tepki gösterdi. Tuğçe Tayfur, şarkının Serkan Kaya'nın yorumladığı versiyonunun çalınmasıyla ilgili "Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor" dedi.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdiği sahne gündem oldu.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ise o sahneye tepki gösterdi. Tuğçe Tayfur, dizide şarkının Serkan Kaya'nın yorumladığı versiyonunun çalınmasını, "Hatıran Yeter'i araba sahnesinde Serkan Kaya'dan çalmaları biraz saçma oldu. Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor" sözleriyle eleştirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şarkının Serkan Kaya'dan çalınmasına tepki gösterdi. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan Tuğçe Tayfur paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İnci Taneleri gerçekten çok iyi bir dizi. Ben de kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Dün bir sahnede Azem karakterinin Ferdi Tayfur şarkısı deyip okuduğu Hatıran Yeter'i bir başka araba sahnesinde Serkan Kaya'dan çalmaları biraz saçma oldu. Ama bunun arka planında telif hakları ve yakın ilişkilerden kaynaklı reklamsal çalışmalar olabilir. Her ne olursa olsun biz Ferdiciler arabada bangır bangır Ferdi Tayfur duymak isterdik. Sözü Ahmet Selçuk İlkan'a Müziği Yılmaz Tatlıses e ait olmasına rağmen Hatıran Yeter denilince akla Ferdi Tayfur gelir kimse kusura bakmasın. Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani hormonlarım tavan zaten."

Fırat Tanış Olayında Tanıklar Konuştu Fırat Tanış Olayında Tanıklar Konuştu

İNCİ TANELERİ'NDEN AÇIKLAMA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İlk bölümünden itibaren reyting ölçümlerinde üst sıralarda yer alan dizinin 3. bölümünde yer alan sahneyle ilgili açıklamada, şarkının Ferdi Tayfur'a atfedilen bestesinin şair Ahmet Selçuk İlkan'a ait olduğu belirtildi. Açıklamanın tamamı şöyle:

“İnci Taneleri’nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen ‘Hatıran Yeter’ şarkısını bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i rahmetle anıyoruz…”

Editör: Bekir GÜNEŞ