Gazete Emek-AKP'nin, Atatürk Havalimanı'nda organize ettiği 'Büyük İstanbul Mitingi' başladı.

Son 1 hafta kalan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kollarını sıvayan AKP, mitingde halka sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum dahil olmak üzere, İstanbul için oy isteyecek.

Dünkü Ankara mitinginde emeklilerin beklentisini boşa çıkaran Erdoğan, Kayseri mitinginde de emekliye zam değil, promosyon açıklaması yapmıştı.

Kulislerden gelen bilgiye göre Erdoğan, bu mitingde emekliler için zam açıklayacak.

Kürsüye gelen Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

'AKILSIZ BELEDİYECİLİK BU'

Şu Haliç neydi, rezillik. Orayı çamur deryasından bu kardeşiniz kurtardı. Ve şimdi orada oyun parkları var. Bu kardeşinizi İstanbul'a başkan yaptığınızda İstanbul'un hali çöp çamur çukurdur. CHP işte bu. Ekrem denen arkadaş göreve başladıktan sonra ne değişti, yine çöp çukur çamur. İsraftan bahsediyor, israf sende. Akıllı belediyecilik diyor, nerede akıllı belediyecilik. Akılsız belediyecilik bu.

'KABAHATLERİNİ ÖRTMEK İÇİN ENGELLENİYORUZ YALANINA SARILIYOR'

Kendini İstanbul'un sahibi zanneden, insanını anlamamış olanlarla bir yere varılmaz. Biz 30 yıldır bu şehrin emrindeyiz. Yarım asrı bulan siyasi hayatımız ile bu şehri düşünmediğimiz tek bir günümüz yoktur. Ulaşımı ile, suyu ile, Haliç'i ile, konutu ile İstanbul'u yeni bir lige çıkardık. Utanmadan metro yaptım diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize ait. Bizden sonra gelen arkadaşlarımız da eser ve hizmet siyasetini sürdürdü. Arkadaşlarımın tamamını şükranla anıyor, Kadir Topbaş abimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kazada kaybettiğimiz Fatma Sevim Baltacı kardeşimizi rahmetle yad ediyorum. İstanbul 94 öncesi dönemine dönme emareleri göstermeye başladı. Emekleri olmayan işleri sahiplenme cinlikleri dışında geriye koca kayıp bir 5 yıl kalıyor. İstanbul'a bir şey yapmak için önce hem kafanızın hem kalbinizin hem mesainizin tamamını bu şehre vermeniz gerekiyor. Yarısı kayakta, yarısı tatilde, yarısı genel başkanını devirmek için kalan zamanda İstanbul'a bir şey kalmıyor. Kabahatlerini örtmek için engelleniyoruz yalanına sarılıyor. Tüm belediyeler ne alıyorsa İstanbul da almıştır.

'BİR BUÇUK MİLYONLARI GÖRDÜK'

Şu anda meydanda 650 bin kişi var, biz bu meydanda bir buçuk milyonları gördük..."




 

Kadıköy’de seçimi kaybeden Maçoğlu, Dersim’e dönüp arıcılık yapmaya başladı Kadıköy’de seçimi kaybeden Maçoğlu, Dersim’e dönüp arıcılık yapmaya başladı

Kaynak: Gerçek Gündem

Editör: şilan