Gazete Emek- Okan Bayülgen, sosyal medya platformu Instagram ile ilgili olarak "Hakikaten bir geri zekalı dünya ve çok yakında büyük bir tiksintiyle sona ereceğini öngörüyorum" dedi.

Galatasaray'da kavga büyüyor! Fatih Altaylı'nın çarpıcı Fatih Terim iddiasına Yusuf Günay sert cevap verdi

Okan Bayülgen'in TV 100'de yayınlanan 'Nokta' programına konuk olan ve yeni şarkısı YouTube'da 5 günde 3 milyon dolaylarında, Instagram'da ise 14 saatte 182 milyondan fazla izlenme alan rapçi Norm Ender, "İzlenme satın alıyor musun" sorusunu yanıtladı.

Kadın Gazeteci, Facebook'ta sorumlunun kim olduğunu yazdıktan sonra kendisini yaktı

T24'ün metinleştirdiğine göre Ender, "Kesinlikle hayır, Youtube üzerinde benim dünya listesine girme zamanım zaten o zaman daha izlenme satın alma diye bir şey yoktu yani. 2006 yıllarından falan bahsediyoruz.

Fatih Portakal, ormanlık alanda Berat Albayrak'ın ekonomi programını yorumladı: Bakın özellikle bu mekanı seçtim


 
Belki YouTube'a ilk eser üreten sanatçılardan biriyim. Dolayısıyla bir şey satın almadım zaten bunu tespiti kolay yapılabilir" ifadesini kullandı.

Dizideki kaçırılma sahnesini gerçek sanıp kadını kurtarmaya çalıştı

"Instagram'da yüklediğim bir şeye herkes bir şey atabilir. Like ya da izlenme atabilir" diyen Ender, "Bizim bot dediğimiz şey bu aslında. Biri videoma 182 milyon tık mı göndermiş, böyle bir şeyin gerçek olması imkansız" dedi. 

Acun Ilıcalı ile şarkılarını kullandığı sanatçılar arasındaki kavga büyüyor: Karşılıklı sert açıklamalar

Aynı şarkısının videosunun Instagram'da 14 saatte 182 milyon izlenme aldığını hatırlatan Bayülgen, "Tabii ki platformların farkı var. Instagram'ı maymunların da kullanabildiği gösterildi. İnsanlara 'Maymun' demiyorum.

Yalnız yaşayan kişi kendini Facebook’tan satışa çıkardı: Az kullanılmış!

Gerçek maymunların da Instagram'ı kullanabildiklerini gördük. Instagram hakikaten bir geri zekalı dünya ve çok yakında büyük bir tiksintiyle sona ereceğini öngörüyorum ve haklı çıkacağım. Oradan dönen ticaretin de, orada ucuzlayan ticaretin de...

Cansu Dere'nin oynadığı aldatma rolü gerçek oldu

Türkiye'nin çok büyük yıldızları orada sahte çay reklamı yapmaya başlayınca... Korkunç paralar alan insanların minicik paralara itibar etmeleri zaten o dünyanın ne kadar salak olduğunu gösteriyor.

Hülya Avşar'ın almak istediği adada 17 yıldır yaşayan 'Robinson çift' isyan etti

Ama buradaki Instagram'ın şeyi değil yani, birisi sana bot mu gönderdi?" diye konuştu. 

Gökçek'in televizyonunda kavga büyüyor: Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener'i kovdurdu iddiası!

Bayülgen'in bu sözleri üzerine Ender, "Şimdi hesabımız açık ya. Birisi girip istediği kadar beğeni atabilir, yorum atabilir.

Kızının eski erkek arkadaşıyla evlenip çocuk yaptı, sosyal medya hesabından paylaştı

İstediği kadar da izlenme atabilir. Bunlara 'bot' deniyor. Benim üstünde durduğum konu o değil. Benim üstünde durduğum konu gerçekten birinin 14 saatte 182 milyon izlenebilir olacağını düşünen insanlar" ifadesini kullandı. 

RAPÇİ NORM ENDER KİMDİR?

Ender Eroğlu veya bilinen sahne adıyla Norm Ender, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir Bornova'da dünyaya geldi. 10 yaşlarında Cartel müzik grubu sayesinde rap müziği ile tanışan Norm Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle lisede eğitimine son verdi. 2001 yılında yazdığı rap şarkılarının arkadaş çevresi tarafından sevilmesi nedeniyle rap yapmaya başladı. atv televizyon kanalında 2004 yılında yayınlanan Akademi Türkiye müzik yarışması programına katıldı.

Kadın Gazeteci, Facebook'ta sorumlunun kim olduğunu yazdıktan sonra kendisini yaktı

İzmir'in özellikle Bornova ilçesinde birçok diskoda rap şarkıları söyleyen Ender, İstanbul iline Akademi Türkiye müzik yarışmasına fon müziği yapmak üzere çağrıldı. Yarışmadan pop müzik okuması da istenince, kavga ederek ayrılan Ender, tekrar İzmir iline geri döndü. Daha sonra Akademi Türkiye programına kızdığı için Rap Dersi isimli bir rap parçası yazdı.

Gökçek'in televizyonunda kavga büyüyor: Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener'i kovdurdu iddiası!

Ayrıca Oktay Kaynarca'nın sunduğu Her şey Dahil isimli programda konuyla ilgili yorum içeren En Çekici Manken adlı bir rap parçası söyledi. Bu esnada Erman Altınoğlu ile grup olarak çalışıyordu. Bu nedenle Ender & Erman veya Erman & Ender olarak tanınıyorlardı. Eksik Etek parçasını sözlerinde de bu adı kullandılar. Vatani görevi olan askerlik hizmetini yerine getirmesinin ardından Ender, 2010 yılında İçinde Patlar isimli solo bir rap albümü yapmış ve albümde bulunan Çıktık yine yollara parçasına klip çekti. 2012 yılında ise yeni bir albüm çıkartacağını açıkladıç Albümü ile ilgili tanıtma çalışmaları kapsamında İzmir, Diyarbakır ve Ankara illerinde konserler vermiştir. Tek olarak çalışması ile birlikte Norm Ender takma adıyla anılmaya başlandı.

Kadın komadayken eşi annesi ile evlendi!

Norm Ender, küfür içeren Eksik Etek şarkısıyla, özellikle sosyal medyada tanınmıştır. Bu şarkısı bir gün içerisinde 2,5 milyon, 1 ayda ise 40 milyon kişi tarafından dinlenmiştir. Bu nedenle Ender, 2006 yılında YouTube'da en çok dinlenenler arasında 17. sırada yer aldı.

Kaynak: T24

Editör: TE Bilişim